Anasayfa /  Güncel

Korkutan Yangın Yürekleri Ağza Getirdi

Olay, saat 00.00 saatlerinde, Üsküdar Acıbadem Mahallesi Kardeş Sokak'ta bulunan beş katlı bir binanın kapalı otoparkında meydana geldi. 

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 13:15

Apartmanın otoparkında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa zamanda bazı araçlara da sıçradı. Otoparktan dumanların yükselmesi üzerine Çevrede ki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otoparkta duman tahliyesi yaptı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Otoparktan çıkan dumanlar kısa zamanda tüm apartmanı sardı. Apartmanda bulunan vatandaşlar, kısa zaman içinde tahliye edildi. Tahliye edilenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. dönem Kırşehir Milletvekili Mustafa Haykır da olduğu öğrenildi.

Haykır, birinci katta ki dairesinde çocukları ve torunları ile mahsur kaldı. Haykır, torunlarını balkondan aşağıya polis ekiplerine teslim ettikten sonra, itfaiyenin merdiveni ile tahliye edildi. Haykır ve ailesinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mahalle sakini bir vatandaş, önce patlama sesleri geldiğini söyleyerek “Biz dumanlar görünce, balkondan baktık, daha sonra patlama sesleri duyduk. Otoparkta elektrik tesisatından çıkmıştır büyük ihtimalle. 

Otoparkta ortalama 30-40 araba vardır. Şuan binada mahsur kalan kimse yok hepsi kurtarıldı. Yangın, iki saatlik çalışmadan sonra kontrol altına alındı apartmanın otoparkı yoğun duman nedeni ile kullanılamaz hale geldi. 

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.


Yorumlar