Anasayfa /  Güncel

Kadın doğum kliniğindeki dehşetin sanığı:

Bursa’da, bir hastanede kadın personeli ağır yaralayan emekli polis, hakim karşısına çıktı.Şubat ayında İhsaniye semtinde Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi’nin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde meydana gelen olayda, tıbbi...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 12:03

Bursa’da, bir hastanede kadın personeli ağır yaralayan emekli polis, hakim karşısına çıktı.

Şubat ayında İhsaniye semtinde Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi’nin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde meydana gelen olayda, tıbbi sekreter Arzu Özkan (45), görevi sırasında yanına gelen emekli polis Orhan B. (47) ile tartışmaya başladı. Belindeki silahı çeken Orhan B., hastaların gözü önünde 2 el ateş etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Arzu Özkan kanlar içerisinde yere yığılırken, olay yerinde yakalanan şüpheli tutuklandı.

“Bir fiske dahi vurmadım”

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan hakkında müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. Büyük pişmanlık duyduğunu anlatan sanık, “Arzu’yu çok seviyorum. 2.5 yıllık arkadaşlığımız süresince kendisine bir fiske dahi vurmadım. Olay günü kendimde değilim. Maksadım onu öldürmek değildi. Çok üzgünüm. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Şahitlerin dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar