Anasayfa /  Güncel

İtirafçı ''Kedicik'' susmadı

Adnan Oktar ve kediciklere yönelik başlatılan soruşturmada 'etkin pişmanlık'tan yararlanarak itirafçı kedicik ailesine zarar verilmesinden korktuğu için örgütten ayrılamadığını dile getirdi.

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2018 16:44

Adnan Oktar operasyonunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alınmaya devam ediliyor. Örgüte düzenlenen operasyonla tutuklanan Ayça Pars, polise 8 günde 120 sayfalık ifade vererek tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra konuşan Pars, ailsine zarar vereceklerinden korktuğu için örgütten ayrılmadığını söyledi.

"AİLEME ZARAR VERİRLER DİYE ÖRGÜTTEN AYRILAMADIM"

Tahliye edildikten sonra Habertürk'e konuşan Ayça Pars, "29 yıldır Adnan Oktar grubunda yer aldım. İlk başta gerçekleri görmemiştim. Sonradan gerçekleri görmeye başladım. Sapkınlıklar, Müslümanlık adı altında sahtekarlıkların farkına vardım. Daha önce ayrılmak istiyordum. Ama aileme zarar verirler diye ayrılmadım" dedi.

"8 GÜNDE POLİSE ÇOK ŞEY ANLATTIM"

Oktar grubunda önemli görevler aldığını ifade eden Pars, 'Şimdi daha rahat ve güvenli ayrılabildim örgütten. Bildiklerimi polise anlattım. 8 gün emniyette polise ifade verdim. Çok şey anlattım. Soruşturmanın gizliliği var. Şu an için çok şey konuşamam' dedi.

Kaynak: Superhabertv


Yorumlar