Anasayfa /  Güncel

Genç Motosikletçi Feci Şekilde Can Verdi

Sosyal medya hesabından "Motorcu dostu bariyer istiyoruz" adlı kampanyaya destek vermek için bariyere çarpan bir motosiklet kazası fotoğrafıyla "Ölmek istemiyorum" notunu paylaşan genç 1 sene sonra bariyerlere çarparak yaşamını yitirdi.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2018 14:06

Antalya-Burdur karayolu Çeltikçi'nin Tekke köyü yakınlarında Recep Serttaş (22) yönetimdeki motosiklet yol kenarındaki bariyere çarptı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 acil servis ve jandarma ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri sürücü Serttaş'ın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Serttaş'ın cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Serttaş'ın cenazesi, otopsi işlemlerinden sonra ailesine teslim edildi. 

Serttaş' kazadan dakikalar önce Tekke köyü yakınlarında sosyal medya hesabından “Büyük abilerle takılıyorum” fotoğrafını paylaştığı öğrenildi. 

Ayrıca motosiklet tutkunu genç bir sene evel sosyal medya hesabından "Motorcu dostu bariyer istiyoruz" adlı kampanyaya destek vermek için bariyere çarpan bir motosiklet kazası fotoğrafıyla "Ölmek istemiyorum" notunu paylaştığı görüldü. 


Yorumlar