Anasayfa /  Güncel

Feci Kaza! 2’si Çocuk 4 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesi D100 Karaoyolu'nda özel halk otobüsü araca çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaşanan kazadan dolayı yarım saat trafiğe kapalı kalan D100 Karayolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2018 10:00

Kaza, Kocaeli'nin İzmit ilçesi D100 Karayolu Adalet Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Serdar İ. idaresinde olan 41 J 6050 plakalı özel halk otobüsü, aynı istikamette giden Mehmet Kazım K. idaresinde olan araca arkadan çarptı.

Kazada araçta bulunan Mehmet Kazım K., eşi Fatma K. ve çocukları Bilgehan K. (12) ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi.

Yaralılar yapılan ilk müdahalelerden sonra hastaneye kaldırıldı İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri gönderildi. 

Kısa zaman sonra olay yerine gelen ekipler tarafından araç içerisinden çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi

Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan Mehmet Kazım K., eşi Fatma K. Ve çocukları Bilgehan K. ve ismi öğrenilemeyen çocuk İzmit SEKA Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sebebi ile D100 Karayolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların çekici yardımı kaldırılmasından sonra yarım saat sonra yol tekrar dan trafiğe açıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Yorumlar