Anasayfa /  Güncel

Eskişehir’de Feci Olay Vatandaşlar Cansız Manken Zannetti Ama…

Olay Ulu önder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi 57. Caddede meydana geldi. İddialara göre, gece saat 23.00 de Ahmet Çelik (40), elindeki tinerin üzerine dökülmesi ve henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alması neticesinde yandı. Vücudunun tamamı yanan şahıs yaşamını yitirdi.

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2018 14:41

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, yanan cesedi başta cansız manken zannetti. Yanan şahsa yaklaştıklarında bedenin bir insana ait olduğunu fark ettiklerinde durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirildi.

Kısa zaman içinde olay yerine gelen ekipler şahsın yaşamını yitirdiğini ve cansız bedenin Ahmet Çelik'e (40) ait olduğunu tespit etti.

Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Daha sonra Ahmet Çelik'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine götürüldü.

Bazı vatandaşlar yaşamını yitiren Ahmet Çelik'in madde bağımlısı olduğunu, devamlı sanayi bölgesinde bulunduğunu ve kendi kendini yakmış olabileceğini belirtirken, şahsın önceki gün de tinerden elini yaktığı ve Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde tedavi olduktan sonra taburcu edildiği de öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 


Yorumlar