Anasayfa /  Güncel

Eşine Büyük Dehşet Yaşattı! Savunması İse Şok Etti

Olay, 21 Eylül gece saat 23.00 de merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77002 Sokak'taki apartmanın 10'uncu katında gerçekleşti.

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2018 15:59

10 senelik evli ve 2 çocuk sahibi Selvi ve Murat G. çifti, iddiaya göre bir süre önce ailevi sorunlar yaşadı. Aradaki dargınlığı bitirmek için arkadaşlarının evinde buluşan Selvi G. ile Murat G. Yine tartışma aralarında çıktı çıkan tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkartıp Murat G., eşini her iki bacağından vurarak yaraladı. 

Murat G., aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Evdekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sandalye sedyeyle 10'uncu kattan indirilen Selvi G., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Selvi G. hastanedeki tedavisinden sonra taburcu oldu. 

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise kaçan kocayı bulmak için operasyon başlattı. Koca 25 Eylül günü saklandığı yerde polisler tarafında yakalandı. 

Zanlının ifadesinde barışmak için eşinin yanına gittiğini, maddi meseleler sebebiyle kavga etmeye başladıklarını belirterek, "Eşim bana 'sen bana artık yeter diyorsun, senin bana sunduğun imkanları herkes bana sunabilir. 

İhtiyaçlarımı karşılayamaz duruma geldim maddi anlamda seni istemiyorum. Ben de sinirlenerek onu korkutmak için ayağının dibine tabanca ile ateş ettim. Kazara kurşunlar da eşimin bacağına gitti. Ben karımı seviyorum çok pişmanım.

Murat G. emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi. 


Yorumlar