Anasayfa /  Güncel

Drone İle Saniye Saniye Takip Edildi Nefes Kesen Operasyon Yapıldı

Adana'da 14 ayrı hırsızlık olayından 26 sene 6 ay 10 gün hapis cezası aldıktan sonra cezaevinden firar eden hükümlü, polisin droneli takibin neticesinde kısa zaman içinde yakalandı.

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 14:21

14 ayrı hırsızlık olayından 26 sene 6 ay 10 gün hapis cezası alan hükümlü Serkan Bahçe (37) cezaevinden 21 Eylül 2016'da kaçtı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri firari hükümlünün Seyhan ilçesinde bir adreste görüldüğü tespit edildi.

Polis hükümlüyü yakalamak için adrese baskın yaptı. Polis adreste ağaçlık, inşaat ve hurda araçların olduğunu fark edince hükümlünün daha kolay yakalanması için drone kaldırdı. Polis karadan hükümlüyü ararken drone ile de havadan aranmaya başlandı. 

Kısa zaman içinde drone hükümlünün çalılık alanda saklandığını tespit etti. Karadan arama yapan ekiplere hükümlünün yeri bildirildi. Bunun üzerine polisler hükümlüyü yakalamak için belirtilen yere gelirken, hükümlü polisleri fark edip kaçmaya başladı. 

Tam bu esnada alandaki araçlı ekipler hükümlünün kaçtığı yöne doğru gelerek Serkan Bahçe'nin önünü kesti. Firari hükümlü polis aracının yanından kaçmak isterken polisler tarafından durduruldu.

Hükümlü hemen kelepçelenerek polis aracına alınıp emniyete götürüldü. Bu anlar ise drone tarafından anbean görüntülendi. Hükümlünün kaçması, polisin kovalayıp yakalaması anında filmleri aratmayan görüntüler ortaya çıktı. 

Hükümlü emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye oradan da cezaevine götürüldü.


Yorumlar