Anasayfa /  Güncel

Bir Anda Karşımıza Çıktılar ne Olduğunu Anlamadık Kahraman PÖH Giresun Dağları’nda

Giresun kırsal kesimde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon yapılıyor. Giresun`un Yağlıdere ilçesinde bölgeye yeni giren terörist grubun sorumlusunun öldürülmesinden sonra operasyonlar Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsal bölgede takviye birliklerin katılmasıyla birlikte tüm hızıyla sürüyor. 

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2018 14:24

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü timleri sıcak bölgede asker ile omuz omuza terör örgütü PKK'ya karşı mücadele veriyor.

Bölgede terör unsurlarına karşı arama tarama ve pusu faaliyeti yürüten timler termal kameralar ve ‘Kobra' diye tabir edilen zırhlı araçlar ile bölgeyi didik didik tarıyor.

JOPER, JÖH, PÖH ve istihbarat unsurları bölgede adeta kuş uçurtmuyor bölücü terör örgütü mensupları son telsiz kestirmeleri de alındı.

JOPER timleri ile girdikleri çatışma sonrası grup sorumluları öldürülmesiyle şoka giren PKK'lılar telsizdeki konuşmaları da dikkat çekti.

Telsiz kestirmesinde, "Biranda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü" dedikleri ortaya çıktı.


Yorumlar