Anasayfa /  Foto Galeri

Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı! Ahlaksız teklifler aldım

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda kendisinde kişilik bozukluğu olduğunu dile getiren Arzu Yanardağ şimdi ise taciz itirafıyla gündemi sarstı. Yanardağ konuşmasında eskiden ahlaksız teklifler aldığına dair çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı! Ahlaksız teklifler aldım - Sayfa 1

“Kadın olmak sadece sinema sektöründe değil, bütün sektörlerde hatta dünyanın her yerinde çok zor.” diyen Arzu Yanardağ, eskiden başına gelenleri anlattı.

Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı! Ahlaksız teklifler aldım - Sayfa 2

Şimdiki gençlerden umutlu olduğunu söyleyen Yanardağ, şunları söyledi...

Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı! Ahlaksız teklifler aldım - Sayfa 3

"AHLAKSIZ TEKLİFLER ALDIM"

“Biz maalesef erkek egemen toplumlarda yaşıyoruz, ülkemiz de öyle. Birçok ülkede öyle, hatta dünyada kadın egemen toplum var mı, bilmiyorum. Bu da gerçekten kadının kendi kimliğini ortaya çıkarmak için bir savaş vermesine sebep oluyor. Ben de çok uzun yıllardır bu camianın içerisindeyim. Türlü türlü mobbinge, tacize, hatta ahlaksız teklife de uğradım.

Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı! Ahlaksız teklifler aldım - Sayfa 4

"BİZ KORKARDIK"

 Bunlar tabii ki çok sevimsiz, hiçbir insanın başına gelmemesi gereken şeyler. Ama ben şimdi gençlerden gerçekten çok umutluyum. Bana ümit veriyorsunuz. Çünkü benim gençliğim zamanında bunları ortaya atmaya, paylaşmaya, birileriyle konuşmaya çok korkardık. Piyasadan silinme korkusu vardı.