Anasayfa /  Spor /  Futbol

Arsenal Napoli maçı canlı izle

Arsenal Napoli maçı canlı izle. UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final ilk maçında İngiliz devi Arsenal, sahasında İtalyan temsilcisi Napoli'yi konuk ediyor. İngiltere Premier Lig’de son maçında Everton’a mağlup olan Arsenal, Napoli karşısında hata yapmak istemiyor ve sahasında avantajı yakalamak istiyor. Peki Arsenal Napoli saat kaçta, hangi kanalda? Arsenal Napoli maçı canlı izleme linki haberimizde...

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 18:23

Arsenal Napoli maçı canlı izle. UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final ilk maçında İngiliz devi Arsenal, sahasında İtalyan temsilcisi Napoli'yi konuk ediyor. İngiltere Premier Lig’de son maçında Everton’a mağlup olan Arsenal, Napoli karşısında hata yapmak istemiyor ve sahasında avantajı yakalamak istiyor. Peki Arsenal Napoli saat kaçta, hangi kanalda?  Arsenal Napoli Şifresiz canlı yayın bileğileri trhaberler.com'da...

Arsenal Napoli maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasının çeyrek final maçları bu akşam start alıyor. Arsenal ile Napoli bu akşam Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak müsabaka, beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Arsenal, son 16 turunda Fransa ekibi Rennes'i geçerek çeyrek finale yükselmişti. Napoli ise son 16 turunda Salzburg'u elemiş ve çeyrek final biletini almıştı.

SAKAT VE CEZALI İSİMLER

Hector Bellerin, Rob Holding ve Dany Welbeck’in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği İngiliz temsilcisinde Xhaka ve Koscielny’nin durumları maç saatinde netleşecek. Deplasman ekibinde ise sakatlıkları süren Diawara ile Raul Albiol mücadelede yer alamayacak.

ARSENAL, EVERTON’A MAĞLUP OLDU

İngiltere Premier Lig’in 33. haftasında Everton, Goodison Park’ta Arsenal’ı ağırladı. Everton’da milli futbolcu Cenk Tosun, yedekler arasında yer aldı. Arsenal’da Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, 74 dakika görev yaptı.

Üst üste 3. galibiyetini alan Everton, 46 puanla 9. sıraya çıktı. Bir maç eksiği bulunan ve 6 hafta sonra kaybeden Arsenal ise 63 puanla 4. sırada yer aldı.


Yorumlar