Anasayfa /  Spor

Arnavutluk Türkiye maçı Şenol Güneş'in 11'i belli oldu

Avrupa Şampiyonası maratonuna cuma günü başlayacak olan A Milli Takım’da yeni teknik direktör Şenol Güneş’in Arnavutluk maçındaki 11'i şekillendi.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 14:58

Avrupa Şampiyonası maratonuna cuma günü başlayacak olan A Milli Takım’da yeni teknik direktör Şenol Güneş’in Arnavutluk maçındaki 11'i şekillendi.

Avrupa Şampiyonası maratonuna cuma günü başlayacak olan A Milli Takım’da yeni teknik direktör Şenol Güneş’in kafasında ideal 11’i belirlediği öğrenildi. Elemelerdeki ilk sınavınıdeplasmanda Arnavutluk karşısında verecek Ay-Yıldızlı ekibin 11’i önceki döneme yakın olacak ancak bazı kritik hamleler yapılacak.

Hakan Çalhanoğlu'nun yeri garanti

Kaleyi Mert Günok’a teslim etmesi beklenen Güneş, savunmayı ise Gökhan Gönül, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü ve Hasan Ali Kaldırım dörtlüsündne oluşturacak. Orta alanda Hakan Çalhanoğlu yeri en garanti olan isim. İrfan Can ve Yusuf Yazıcı da 11 için öne çıkan iki isim.

Cenk Tosun yedek

Orta alanda diğer iki oyuncu çok net olmasa da Mahmut Tekdemir ve tecrübeli Emre Belözoğlu bir adın öne çıkıyor. Ancak burada sürpriz bir isim daha devreye girebilir. Güneş’in forvetteki ilk alternatifi ise Burak Yılmaz olacak. Tek forvet düşünen Şenol Hoca, Cenk’i yedek bırakacak.

İşte Şenol Güneş'in sürpriz 11'i

Mert Günok

Gökhan Gönül

Ozan Kabak

Çağlar Söyüncü

Hasan Ali Kaldırım

Hakan Çalhanoğlu

Yusuf Yazıcı

İrfan Can Kahveci

Emre Belözoğlu

Mahmut Tekdemir

Burak Yılmaz


Yorumlar