Anasayfa /  Foto Galeri

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri dekoltesiyle olay yarattı!

Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında cuma akşamları yayınlanıyor. Her hafta aksiyon dolu sahneler ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizi reyting listelerinde de kanalın yüzünü güldürüyor.

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri dekoltesiyle olay yarattı! - Sayfa 1

3 Nisan'da 548. yeni bölümü ile ekrana gelecek dizinin her bölümü ilgiyle izleniyor ve sosyal medyanın konusu oluyor. Her sezon yeni oyuncular ile yola devam eden dizinin özellikle son bölümlerde dikkat çeken bir oyuncusu var. Bahar Komiser rolüne hayat veren Merve Oflaz...

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri dekoltesiyle olay yarattı! - Sayfa 2

Türkiye'nin Survivor yarışması ile tanıdığı Merve Oflaz, oyunculu ile seyirciden tam not aldı. 2 sezondur dizide oyunculuğu ile gö dolduran oyuncu ayrıca özel hayatı ile de merak konusu.

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri dekoltesiyle olay yarattı! - Sayfa 3

Güzelliği ve düzgün fiziği ile 540 bin takipçi tarafından insagramda takip edilen Merve Oflaz, dizi dışında aslında çok başka biri. Güzelliğine güvenen oyuncu cesur kıyafetler giymeyi tercih ediyor.

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri dekoltesiyle olay yarattı! - Sayfa 4

31 yaşında olan ve 2010 yılında Survivor'u kazanan ilk kadın yarışmacı olan Merve Oflaz o günden beri yaptıkları ile takip edilen isimlerden biri oldu.Oyunculuk kariyerini Arka Sokaklar dizisi ile ilerleten Merve Oflaz'ın instagram halleri ise çok başka.