Anasayfa /  Medya

Arıza dizisinden şok haber! Başrol oyuncusu usta sanatçı isim Arıza dizisine veda mı ediyor?

Arıza dizisinden şok haber! Başrol oyuncusu usta sanatçı isim Arıza dizisine veda mı ediyor? Ekranların sevilen dizisi Arıza'nın yine sevilen karakteri Haşmet Ağa'nın yani Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziden ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Mümtaz Taylan yeni yılda yayın hayatına başlayan GAİN platformundaki yeni projesini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2021 22:28

Arıza dizisinden şok haber! Başrol oyuncusu usta sanatçı isim Arıza dizisine veda mı ediyor?

Ekranların sevilen dizisi Arıza'nın yine sevilen karakteri Haşmet Ağa'nın yani Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziden ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Mümtaz Taylan yeni yılda yayın hayatına başlayan GAİN platformundaki yeni projesini açıkladı.

Arıza dizisinin sevilen karakteri Haşmet Ağa diziden ayrılıyor mu? Yeni projesiyle anlaşmasının imzalarını attı? Ölüm senaryosu mu yazılacak? İşte tüm deyalar...

Ekranların sevilerek izlenen heyecan dolu dizisi Arıza’da Haşmet Ağa rolünü canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan’dan hayranlarına bir iyi bir de kötü haber geldi.

İyi haber Ahmet Mümtaz Taylan hayranlarına yeni projesi hakkında bilgi vererek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kötü haber ise Arıza dizisi hayranlarına geldi. Haşmet Ağa'nın yeni projesi sebebiyle diziden ayrılığı gündeme geldi.

Show TV ekranlarında izleyici kitlesi ile buluşmaya devam eden Arıza dizisinde Haşmet Ağa karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan’ın Arıza dizisine veda edecek iddiası herkesi büyük bir hüsranın içerisine sürükledi.

Bunun ardından tüm dikkatler ünlü oyuncuya verildi. Peki Haşmet Ağa gerçekten diziden ayrılıyor mu?

Erkanlara muhteşem bir giriş yapan Arıza dizisi, bölümleriyle de izleyicileri aksiyona sürüklemeye devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve Haşmet karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın Arıza dizisine veda edeceği iddia edildi.

Yeni projesi ile gündeme bomba gibi düşen usta oyuncu beraberinde dikkatleri de üzerine çekti.

2021 yılında hayata başlayan GAIN platformunda yeni projesinin başladığını duyuran Ahmet Mümtaz Taylan'ın bu proje için çok emek harcadığı da ortaya çıktı.

Bundan sonraki yayın hayatına dijital platformda devam edecek olan Ahmet Mümtaz Taylan, bugüne kadarki projelerinden çok daha farklı bir projeye imza atarak, izleyici karşısına çıktı.

Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı!

Usta oyuncunun yeni dijital platform olan Gain’de, “Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı” programının sunuculuğunu yaptığı ortaya çıktı.

Programda İstanbul’un belirli bölgelerini gezen Ahmet Mümtaz Taylan’ın bu bölgelerin tanıtımını yaptığı belirtildi.

Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı programı sunan ünlü oyuncu hem seyircilerle sohbet ediyor hem de farklı lezzetler tadıyor.

Kısıtlı bir bütçe ile İstanbul’da yapılabilecek şeyleri konu alan Ahmet Mümtaz Taylan ilk bölümde Cihangir’den Şişhane’ye gitti.

İlerleyen bölümlerde ünlü oyuncunun nereleri gezeceği ise izleyici kitlesi tarafından şimdiden merak ediliyor.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın böyle bir projeye başlaması da Arıza dizisinde ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Yorumlar