Anasayfa /  Foto Galeri

Arda Türkmen'dan 4 malzeme ile evde ramazan pidesi yapımı tarifi! Videolu pidesi yapımı tarifi izle

Arda Türkmen'dan 4 malzeme ile evde ramazan pidesi yapımı tarifi! Evde az malzeme ile makinesiz nefis ve kolay ramazan pidesi nasıl yapılır? Malzemeleri ve hazırlanışını haberimizden bulabilirsiniz.

Arda Türkmen'dan 4 malzeme ile evde ramazan pidesi yapımı tarifi! Videolu pidesi yapımı tarifi izle - Sayfa 1

Ramazan ayına girilmesi ile birlikte soflarda ramazan pideleri yerini aldı. Ramazan günlerin vazgeçilmez sembollerinden bazıları ramazan davulcusu, hurma, sıcak ramazan pidesi ve hoş muhabbet ile ezan saatini beklemek olur çoğu zaman. 

Arda Türkmen'dan 4 malzeme ile evde ramazan pidesi yapımı tarifi! Videolu pidesi yapımı tarifi izle - Sayfa 2

Fakat 2020 yılı ramazan ayı hiç eskisi gibi olmadı. 23 Nisan tarihinden itibaren ülkemizde ve dünyada salgın Koronavirüs nedeniyle sokağa ıkma yasağı bulunuyor. Bu nedenle ramazan davulcuların sesi sokaklarda yankılanamadı. Virüs nenediyle evde kabartma tozu ile ev yapımı ramazan pidesi yapmak isteyenler için bizde ustalardan tarifleri bir araya getirdik. Evde pratik ve kolay bir tarif olmasını dikkate aldık.

Arda Türkmen'dan 4 malzeme ile evde ramazan pidesi yapımı tarifi! Videolu pidesi yapımı tarifi izle - Sayfa 3

4 MALZEME İLE EVDE KOLAY RAMAZAN PİDESİ YAPIMI TARİFİ;

Ardanın mutfağından çıtır çıtır pide tarifi geliyor. Evde ekmek tarifini de Arda'nın mutfağından vermiştik. Gelen yoğun yorumlar nedeniyle Arda Türkmen yine pide tarifi için sizlerle;

Arda Türkmen'dan 4 malzeme ile evde ramazan pidesi yapımı tarifi! Videolu pidesi yapımı tarifi izle - Sayfa 4

4 malzeme ile 5 dakikada basit bir yöntem tarifi paylaşan Arda Türkmen'in tarifinde hazırlanması çok kolay hamurun dinlenme süresi 75 dakika, fırında pişme süresi de 15 dakika.