Anasayfa /  Ekonomi

Araç muayene ertelendi mi?

Çin’de ortaya çıkarak tüm dünyaya yayılım gösteren corona virüse ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ülke genelinde alınmaya devam eden sıkı tedbirlerle birlikte Ulaştırma Bakanlığı tarafından da pek önlem alınmaya ve resmi gazetede yayımlanmaya devam ediyor. Öte yandan aracının muayene günü gelen vatandaşlarımız arama motorlarında yoğun şekilde Araç muayene ertelendi mi? sorusunun cevaplarını araştırmayı sürdürüyor.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2020 15:16

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü enfeksiyonu sebebiyle ülkemizde de sıkı tedbirler alınmaya devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından da pek çok tedbir alınarak Resmi Gazete'de yayımlanmaya devam ederken aracının muayenesi gelen vatandaşlarımız ise arama motorlarında Araç muayene ertelendi mi? sorusunun cevaplarını araştırmaya devam ediyor.

 

ARAÇ MUAYENE ERTELENDİ Mİ?
İşte Ulaştırma Bakanlığı tarafından alınan karar ve diğer tüm detaylar…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan corona virüs tedbirleri kapsamında araç muayene süres gelen vatandaşlarımıza 3 ay ek süre tanınacak.

45 GÜN ZORUNLULUĞU

Corona virüsü enfeksiyonu sebebiyle araçlarının muayene zamanı gelen ve muayene yaptırmayanlara ek olarak 3 ay süre daha tanındı. 3 aylık süre sonunda 45 gün içerisinde bu araçlarının muayenesinin yapılması gerekliliği de getirildi. İhtiyaç duyulması halinde bu süre bakanlık tarafından uzatılabilecek.

Etiketler araç muane randevu
Yorumlar