Anasayfa /  Teknoloji

Araç ledleri ve aksesuarları nasıl ve nerede kullanılır?

İnsanların araç ledleri kullanmasının en büyük sebebi şüphesiz araçlarımıza verdiğimiz değerdir. Her zaman araçlarımız bizim için daha şık gözüksün, daha alımlı bir görüntü sağlayalım ve bir farkı olsun istiyoruz. Bunun için ise ışıl ışıl bir görüntü kazandırmaya çalışıyoruz. Yolda giderken insanların dönüp bir kere daha bakması bizim için ayrı bir gurur kaynağı oluyor.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2021 19:44

İnsanların araç ledleri kullanmasının en büyük sebebi şüphesiz araçlarımıza verdiğimiz değerdir. Her zaman araçlarımız bizim için daha şık gözüksün, daha alımlı bir görüntü sağlayalım ve bir farkı olsun istiyoruz. Bunun için ise ışıl ışıl bir görüntü kazandırmaya çalışıyoruz. Yolda giderken insanların dönüp bir kere daha bakması bizim için ayrı bir gurur kaynağı oluyor. Araç modifiyelerinin yeni yeni ülkemizde yaygınlık göstermeye başlaması, garaj kültürünün ülkemize yeni gelmesiyle birlikte insanların ucuz araç modifiyeleri araştırmasına sebep olmuştur. Seçimimizi yaparken onlarca site gezip yüzlerce ürün inceliyoruz. Kaliteli ve hesaplı bir modifiye arayıp bulmak ise zor bir hal alıyor.

ARAÇ LEDLERİ NASIL KULLANIYOR

Araç ledleri küçük, hesaplı fakat kaliteli ürünlerdir. Küçük bir montaj işlemiyle birlikte aracınıza çok kısa bir sürede ve kolaylıkla monte edip kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için bir uzmandan yardım almanın yanı sıra bir elektrikçi de sizin için kolaylıkla halledecektir. Farklı renk seçenekleri bulunan araç ledleri ürünün; mor, turuncu, beyaz, yeşil, mavi, pembe, kırmızı ve buz mavisi renklerde aracınıza yeni bir hava katmayı sağlıyor ve aracınızın rengine uyumlu bir şekilde renk seçeneğinde bulunabiliyor. Ayrıca tek renk seçme gibi bir zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Aracın için farklı bir renkte dışını farklı bir renkte kullanabiliriz.

ARAÇ LEDLERİ NERELERDE KULLANILIR

Araç ledlerinin kullanımı kişiden kişiye göre kullanım isteğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İster araç içi, ister araç dışı olarak monte edilebilir. Kişi tercihine göre araç dışını kaplatırken, yine kişi tercihine göre torpido altı, tavan ve bagaj kaplaması gibi araç içine de uygulanmaktadır. Led yerini beğenmezseniz yerini değiştirmeniz de bir o kadar kolaydır. Çıktığı yerde hiçbir iz ve leke bırakmaz. Araç içi led ler ile araç içinde bulunan modifiyenin yanı sıra iç aydınlatma işlemini de sağlamış olursunuz.

ARAÇ LEDLERİ NASIL KULLANILIR

Araç ledleri kullanımı montesi kadar kolay bir kullanıma sahiptir. Araç ledlerinin montesi yapıldıktan sonra araç içine ışıkları kolay bir şekilde açıp kapatabileceğiniz bir tuş bulunmaktadır. Bu tuş yardımıyla saniyeler içerisinde ışıkların açılıp kapanması sağlanabilir.

Her türlü led ihtiyaçlarınız için iletişime geçebilirsiniz

Batısitesi 2333. Sokak Osman bey çarşısı 2. Kat no:63 Işık LED - Batıkent / Ankara
Telefon 1: 0 534 264 93 99
Telefon 2: 0 537 048 85 34 

 

Yorumlar