Anasayfa /  Eğitim

AÖF güz dönemi ara sınav giriş belgesi sorgulama - çıktı al !

AÖF güz dönemi ara sınav giriş belgesi sorgulama - çıktı al ! Anadolu Üniversitesi tarafından az önce yayımlanan duyuruya göre Güz Dönemi Ara Sınav Giriş belgeleri yayımlandı. İstenen belgeler ve sonuç ekranı şöyledir.

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2019 13:26

AÖF güz dönemi ara sınav giriş belgesi sorgulama - çıktı al ! Anadolu Üniversitesi tarafından az önce yayımlanan duyuruya göre Güz Dönemi Ara Sınav Giriş belgeleri yayımlandı. İstenen belgeler ve sonuç ekranı şöyledir.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLA

Anadolu Üniversitesi tarafından 09 Aralık 2019 tarihinde yayımlanmış olan duyurya göre Hafta sonu yapılacak Güz Dönemi Ara Sınav Giriş belgeleri açıklandı. Adaylar 09 Aralı 2019 tarihi itibari ile belgelerine ulaşabilecekler.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ SORGULAMA:

Öğrenciler, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınavı için sınav giriş bilgilerini ANADOLU MOBİL uygulamasından görüntüleyebilir, fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü bugün saat 13:30'dan itibaren aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından ​alabilirler.

2019 - 2020 SINAV TARİHLERİ:

Güz Dönemi sınavı 14 Aralık 2019 tarihi ile 15 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak olup diğer dönemler ise şöyledir;

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 18 - 19 Ocak 2020

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 18 - 19 Nisan 2020

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 13 - 14 Haziran 2020

Yaz Okulu Sınavı: 22 - 23 Ağustos 2020

SINAV İÇİ GEREKLİ BELGELER:

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,
T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,
Süresi geçerli pasaport,
Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,
Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge
bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

GEÇERSİZ BELGELER:

Sınava katılacak adayların  Öğrenci Kimlik Kartı, Mesleki Kimlik Kartları, Askeri Kimlik Belgesi ,Baro Kartı gibi belgelerle sınava gelen adaylar sınava alınmayacaktır. Sadece Yukarıdaki belgelere sahip olan adaylar sınava alınır.

Yorumlar