Anasayfa /  Spor

Anthony Nwakaeme hüsranı çok konuşuldu!

Anthony Nwakaeme Al-Fahya ile siftah yaptı. Trabzonspor, Hull City ve Galatasaray'a transferi son anda yatan Anthony Nwakaeme, sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fahya'ya imza atmıştı. Ligdeki ilk 2 maçta görev verilmeyen oyuncu, bu kez 10 dakika sahada kaldı.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2022 18:26

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'da gündem olmaya devam ediyor. Yeni takımıyla ilk maçına çıkan Anthony Nwakaeme'nin son derece kötü bir görüntü vermesi ülkede manşetleri süsledi.

ANTHONY NWAKAEME ARABİSTAN'DA GÜNDEME OTURDU

Suudi Arabistan Ligi'ndeki ilk 2 haftada kadroya alınmayan Anthony Nwakaeme, bu hafta oynanan Al-Taawoun mücadelesine yedek kulübesinde başladı. Al-Fahya'nın maçı 1-0 önde götürdüğü sırada 81.dakikada oyuna dahil olan Anthony Nwakaeme, son derece kötü bir görüntü verdi. Fiziksel açıdan iyi görünmeyen deneyimli isim, Suudi Arabistan'da gündeme oturdu.

SAHAYA GİRDİ, TAKIM OYUNDAN DÜŞTÜ

Anthony Nwakaeme'nin oyuna girişiyle adeta maçtan düşen Al-Fahya, 90+2'de yediği golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Nwakaeme'nin takımı ligde henüz galibiyetle tanışamazken, 3 haftada sadece 1 puan alabildi.

İLK MAÇINDA HÜSRAN

Anthony Nwakaeme'nin hali ülke basınında geniş yankı bulurken, oyuncunun hazır hale gelebilmesi için oldukça uzun bir zamana ihtiyacı olduğu vurgulandı. Nwakaeme'nin gelecek hafta oynanacak olan Abha maçına da ilk 11'de başlaması beklenmiyor.

ANTHONY NWAKAEME'NİN MAAŞI...

Anthony Nwakaeme 25 Ağustos tarihinde Al-Fahya ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Suudi Arabistan ekibinin deneyimli futbolcuya yıllık 4,5 milyon euro maaş verdiği iddia edilmişti.

Yorumlar