Anasayfa /  Spor

Antalyaspor - Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de ikinci yarının ilk hafta maçında Antalyaspor - Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki Antalyaspor - Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2020 12:35

Süper Lig'de ikinci yarının ilk hafta maçında Antalyaspor - Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki Antalyaspor - Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor sahasında Göztepe ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşma öncesi Antalyaspor geride kalan 17 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle birlikte 14 puanla 17. sırada bulunuyor. Akdeniz temsilcisi ayrıca Süper Lig'de 10 haftadır kazanamıyor.

Göztepe ise 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunuyor. 17 hafta sonunda 23 puanla 10. sırada bulunuyor.

ANTALYASPOR - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Antalya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Özgür Ertem yapacak. Mücedele beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak.

ANTALYASPOR - GÖZTEPE MAÇI 11'LERİ...

Antalyaspor: Ruud Boffin, Celustka, Grando, Diego Angelo, Kudriashov, Hakan, Charles, Aatif, Amilton, Doğukan Sinik, Blanco.

Göztepe: Beto, Murat, Schwechlen, Borges, Berkan Emir, Castro, Soner, Napoleoni, Halil Akbunar, Serdar Gürler, Jerome.

Antalyaspor'da sakatlıkları süren Bahadır Öztürk ve Harun Kavaklıdere bu maçta forma giyemeyecek.

Göztepe'de ise cezalı Titi forma giyemeyecek. Ayrıca Poko, Alpaslan, Atınç ve Reis'in sakatlıkları sürüyor.

MAÇLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR (OPTA)

* Süper Lig tarihinde Göztepe'yi konuk ettiği dört maçın üçünü kazanan Antalyaspor (1M), bu galibiyetleri gol yemediği karşılaşmalarda aldı.
* Antalyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçında üç galibiyet alan Göztepe (2M), daha önceki dört karşılaşmada rakibini mağlup edememişti (1B 3M).
* Ligde 10 maçtır galibiyete hasret olan Antalyaspor (3B 7M), Süper Lig'den düştüğü 2013/14 sezonundan (14 maç) bu yana en uzun serisini yaşıyor.
* Süper Lig'de çıktığı son iki deplasmandan yenilgiyle ayrılan Göztepe, daha önceki dokuz dış saha karşılaşmasında aynı sayıda mağlubiyet almıştı (4G 3B).
* Göztepe, 1981/82'den (1-0 vs Diyarbakırspor) bu yana Süper Lig'de sezonun ikinci yarılarında oynadığı ilk maçları kazanamıyor (2B 3M).
* Bu sezon Süper Lig'de deplasman maçlarında en az isabetli şut çeken (19) ve en düşük gol beklentisi yakalayan (5.89 xG) takım Göztepe.
* Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası içinden en az gol atan iki takım Antalyaspor ve Göztepe (12'şer).
* Antalyaspor'un bu sezon iç sahada attığı 10 gol dokuz farklı oyuncudan gelirken; rakip filelere iki gol gönderen tek isim Gustavo Blanco.
* Göztepe forması giyen Serdar Gürler'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı dört takımdan biri Antalyaspor (4; Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Karabükspor ile birlikte).
* Serdar Gürler, Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son beş golün dördüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 2 asist).

.

Yorumlar