Anasayfa /  Spor

Antalyaspor - Ankaragücü maçın sonucu : 2 - 2

Süper Lig'de 16'ncı haftanın açılış maçında Antalyaspor evinde Ankaragücü'nü konuk edecek. Küme düşme hattında yer alan Antalyaspor, Ankaragücü'nü yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak, deplasman ekibi de 3 puanı kazanıp ligin son sırasından kurtulmak istiyor. Maçın canlı anlatımını haberimizde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2019 20:03

Antalyaspor 2 - 2 Ankaragücü

90'Hakem Fırat Aydınus maçın son düdüğünü çalıyor. Antalyaspor, Ankaragücü ile evinde 2-2 berabere kalıyor. Bu sonuçla Antalyaspor ligde puanını 14'e, Ankaragücü ise 11'e yükseltiyor.

90'GOOOLL!!! Ankaragücü, Stelios Kitsiou'nun golü ile maçta tekrar eşitliği yakalıyor.
90'Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.
87'Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Doğukan Sinik'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Tiago Pinto topu uzaklaştırmayı başarıyor.
86'Ankaragücü'nde üçüncü ve son oyuncu değişikliği erçekleşiyor. Sedat Ağçay oyundan çıkarken, Aydın Karabulut yerine giren isim oluyor.
86'Antalyaspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hakan Özmert oyundan çıkarken, Salih Dursun yerine giren isim oluyor.

83'Ankaragücü'nde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Alihan Kubalas oyundan çıkarken, Alper Önal yerine giren isim oluyor.
80'Hakan Özmert golde asisti yapan oyuncu oluyor.
80'GOOOLL!!! Antalyaspor, Gustavo Blanco'nun golü ile maçta tekrar öne geçiyor. Hakan Özmert'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına iyi yükselen Gustavo Blanco'nun, arka direkte yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Korcan Çelikay'ın sağından ağlarla buluşuyor.
79'Doğukan Sinik'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda top sağ kale direğine çarparak auta gidiyor.
78'Ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Hakan Özmert'in kaleye gönderdiği şutunda top doğrudan auta çıkıyor.
76'Antalyaspor bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.
73'Ankaragücü'nde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ricardo Faty oyundan çıkarken, Wilfred Moke yerine giren isim oluyor.
72'Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen İlhan Parlak için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.
70'Amilton'un ceza sahası dışında sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top savunmadan geri geliyor.
66'Kazanılan serbest vuruşu kullanan Hector Canteros'un doğrudan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin solundan az farkla auta çıkıyor.
65'Antalyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serdar Özkan oyundan çıkarken, Paul Mukairu yerine giren isim oluyor.
65'Ceza sahası önünde yaşanan ikili mücadele sırasında Doğukan Sinik, Stelios Kitsiou'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
64'Gustavo Blanco'nun defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Serdar Özkan için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.
60'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Hakan Özmert'in ceza alanına gönderdiği ortasına top hareketlenen Gustavo Blanco'nun kafa vuşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

58'Yapılan VAR kontrolü sonrasında gol geçerli sayılıyor.
56'Hakem Fırat Aydınus, golün kontrolü için VAR'a başvuruyor.
56'GOOOLL!!! Ankaragücü, Hector Canteros'un golü ile maçta eşitliği yakalıyor.
54'Maçın geride kalan süresine baktığımızda topla oynama yüzdelerinde Antalyaspor'un üstünlüğü göze çarpıyor.
51'
Orta sahada Ante Kulusic, Serdar Özkan'a hızlı atağı kesmek için müdahalede bulununca hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
49'
İkinci yarıya her iki takım da kontrollü oyunla başlıyor.

46'Hakem Fırat Aydınus ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk Antalyaspor başlıyor.

45'Hakem Fırat Aydınus ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı ev sahibi Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.
45'Sağ kanatta kanatta taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sırasında Hector Canteros, Amilton'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
45'Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.
42'Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Hakan Özmert'in ceza alanına gönderdiği ortasında Ankaragücü savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.
39'Hector Canteros'un ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top savunmadan geri geliyor.

35'Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Hakan Özmert'in ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Amilton ceza sahası dışından gelişine vuruşunu yapıyor. Top kalenin üstünden auta çıkıyor.
33'Serdar Özkan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top savunmadan geri geliyor.
30'Hakan Özmert'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda Korcan Çelikay topa hakim olmayı başarıyor.
28'Gustavo Blanco'nun sağ kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Amilton istediği vuruşu yapamayınca top doğrudan auta gidiyor.
27'Karşılaşma bu dakikalarda karşılıklı yapılan faullerle sık sık duruyor.

23'Diego Angelo golde asisti yapan oyuncu oluyor.
23'GOOOLL!!! Antalyaspor, Chico'nun golü ile maçta öne geçiyor.
21'Serdar Özkan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin yanından auta çıkıyor.
18'İlhan Parlak'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

 16'Amilton, düdükten sonra topu yere vurarak tepki gösterince hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
14'Stelios Kitsiou'nun sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.
12'Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Hakan Özmert'in ceza alanına gönderdiği ortasında arka direğe giden topa hareketlenen Ondrej Celustka kafa vuruşunu yapıyor. Meşin yuvarlak doğrudan auta gidiyor.
10'Karşılaşma bu dakikalarda karşılıklı yapılan top kayıplarıyla orta saha mücadelesi şeklinde devam ediyor.

6'Sol kanattan kazanılan korneri Aatif Chahechouhe ile paslaşarak Hakan Özmert için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.
2'Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu kullanan Hakan Özmert'in ceza alanına gönderdiği ortasında Ankaragücü savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

 

1'Hakem Fırat Aydınus maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk MKE Ankaragücü başlıyor.

Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında Antalyaspor evinde Ankaragücü'nü konuk edecek. Küme düşme hattında yer alan Antalyaspor, Ankaragücü'nü yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak, deplasman ekibi de 3 puanı kazanıp ligin son sırasından kurtulmak istiyor. Bu zorlu maçı izlemek isteyen futbolseverler ise şifresiz yayın arayışındalar... Peki Antalyaspor-Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir? Zorlu mücadele saat 20:30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

ANTALYASPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, NASIL CANLI İZLENİR?

Zorlu mücadele saat 20:30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'de 16'ncı haftanın açılış maçında 13 puanla 16'ncı sırada bulunan Antalyaspor ile 10 puanla son sırada yer alan Ankaragücü kozlarını paylaşıyor. Son 8 maçta sadece 2 puan alarak düşme hattına yerleşen Antalyaspor ile son 9 maçta 2 puan alarak son sıraya demir atan Ankaragücü arasındaki karşılaşma, düşme hattında bulunan diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.

ORGILL CEZALI

Konuk Ankaragücü, geçen hafta İstanbul'da Galatasaray'dan aldığı 1 puanın morali ile Antalya'ya geldi. Sarı lacivertli ekipte sakat futbolcu bulunmuyor. Kırmızı kart cezalısı Dever Orgill ise kadroda bulunmuyor. Başkent ekibinin tek gol silahı olan 5 gollü İlhan Parlak ise yeşil zemindeki yerini alacak. Ankaragücü, son galibiyetini 29 Eylül'de Gençlerbirliği'ni yenerek elde etmişti.

3 EKSİK VAR

Antalyaspor ise, ikinci yarıya daha umutlu girebilmek için sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Bahadır Öztürk ile Harun Kavaklıdere'nin yanı sıra sarı kart cezalısı Ufuk Akyol bugünkü maçta forma giyemeyecek. Teknik Direktör Tomas'ın Ufuk yerine Chico'ya şans vermesi, takımı hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya sürmesi bekleniyor.

HAKEM AYDINUS

Antalyaspor ile Ankaragücü arasındaki karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Antalyaspor, Aydınus yönetiminde bugüne kadar 30 maça çıktı. Bunlardan 10'unu kazanıp 9'unda berabere kalan Akrep, 11 maçtan yenilgiyle ayrıldı. A.Gücü ise Fırat Aydınus yönetiminde çıktığı 19 maçtan 2'sini kazandı, 11'inde yenildi, 6'sında da berabere kaldı.

BEIN SPORTS 1 ŞİFRESİZ

REKABETTE ANTALYA ÜSTÜN

Antalyaspor ile Ankaragücü bugün tarihlerindeki 41'inci resmi maça çıkacak. İki takım arasındaki oynanan 40 resmi maçtan 15'ini Antalyaspor kazanırken 12'sinde gülen taraf Ankaragücü oldu. 13 maç ise berabere tamamlandı. Ankaragücü, iki takım arasında oynanan son 11 maçın sadece 1'ini kazanırken Antalyaspor bu maçlardan 7 galibiyet çıkardı.

Antalyaspor ile Ankaragücü arasında geçen sene oynanan karşılaşmadan dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden iki Ankaragücü taraftarı Eren Açıkgöz ile Mert Turgut Çakır unutulmadı. Antalyaspor taraftarları Eren ve Mert için Akrep Heykeli'nin önünde mevlit okutacak ve bir anma yürüyüşü yapacak. Ankaragücü ise ısınmaya iki taraftarının fotoğraflarının bulunduğu tişörtlerle çıkacak.

Yorumlar