Anasayfa /  Foto Galeri

Antalya'daki fırtınada can vermişti! O ayrıntı yürekleri burktu!

Antalya Kumluca'da otobüs beklerken fırtına nedeniyle devrilen durağın altında kalarak can veren 27 yaşındaki Gülseren Çiçek 2,5 senedir evliydi. Fırtınaya rağmen tüp bebek tedavisi için doktora gitmeye çalıştığı yürekleri kahretti...

Antalya'daki fırtınada can vermişti! O ayrıntı yürekleri burktu! - Sayfa 1

Antalya'daki fırtınada can vermişti! O ayrıntı yürekleri burktu!

DHA'nın haberine göre,

Gülseren'in kayınbiraderlerinden Özcan Çiçek (24),"Ağabeyim ve yengemin çocukları olmuyordu. 2,5 senedir tedavi için hastaneye gidip geliyorlardı. Hastaneye gitmek için durağa geçmiş.

Antalya'daki fırtınada can vermişti! O ayrıntı yürekleri burktu! - Sayfa 2

Biraz yağmur yağıyormuş ondan sonra fırtına çıkmış. Yengem ne yapacağını şaşırmış, durağın arkasına geçmiş. Beklerken fırtına durağı devirmiş. Tamamen belediyenin sorumsuzluğu. İki vida çakıp bırakmışlar.

Ağabeyim mobilyacıda çalışıyordu. Annem ve yengem serada çalışıyordu. Yengem durağın arkasında can verdi. Mağduruz, adalet istiyoruz" dedi.

Antalya'daki fırtınada can vermişti! O ayrıntı yürekleri burktu! - Sayfa 3

Diğer kayınbiraderi Ömer Çiçek ise, "2,5 yıl oldu evleneli. Çocukları olmuyordu; ama bebek hayali durakta bitti" diye konuştu.

Antalya'daki fırtınada can vermişti! O ayrıntı yürekleri burktu! - Sayfa 4

Hayatını kaybeden genç kadının yakınları

''Durağın sadece bir parke taşına bağlı olması sorumsuzluk dediler''

Gülseren Çiçek'in görümcesi Sümeyye Çiçek de, "Durağın arkasına gidip kendisini korumaya çalışıyor. Onlarca ağırlıktaki durağın sadece bir parke taşına bağlı olması sorumsuzluk. Bu can gitti, başka canlar gitmesin. Davacıyız" dedi.