Anasayfa /  Foto Galeri

Antalya'da sel felaketi! İki ilçe sular altında kaldı, okullar tatil edildi...

Antalya etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sel felaketinin yaşandığı Kumluca ve Finike ilçelerinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. İşte haberin detayları...

Antalya'da sel felaketi! İki ilçe sular altında kaldı, okullar tatil edildi... - Sayfa 1

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur, gece sel felaketine dönüştü. Taşan derelerden akan sel suları ile park halindeki otomobiller sürüklenirken, her iki ilçede çok sayıda ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

Antalya'da sel felaketi! İki ilçe sular altında kaldı, okullar tatil edildi... - Sayfa 2

BAŞKAN KÖLEOĞLU: KUMLUCA FELAKETİ YAŞIYOR!

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle teyakkuz halinde olduklarını söyledi. Başkan Köleoğlu, ilçede 50 yıldır böyle bir felaket yaşanmadığını belirtirken, sel sularının köprüleri yıktığını, bu nedenle iş makinelerinin de çalışamadığını söyledi. Başkan Köleoğlu, "Yağmur suları taşkınlara sebep olmuştur, zemin katlar ve arabalara zarar vermektedir. Uyarıların ardından ilk andan itibaren teyakkuz halinde bekliyorduk. Sular bir anda yukarıya çıkarak, arabaları sürükledi, seralar sular altında kaldı. Çaba sarfetmemize rağmen yetişemedik. İlçemiz adıma çok üzgünüm. Can kaybı olmaması için vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını istiyoruz, tüm Kumluca’mıza geçmiş olsun." dedi.

Antalya'da sel felaketi! İki ilçe sular altında kaldı, okullar tatil edildi... - Sayfa 4

KUMLUCA VE FİNİKE'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan sel sebebiyle okullar bugün tatil edildi.

Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili sel sebebiyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullara 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.