Anasayfa /  Foto Galeri

Antalya'da korku dolu anlar! Fırtına kadını savurdu!

Antalya'da fırtına hayatı felç etti. İnanılmaz görüntülerin yaşandığı kentte hayat durma noktasına geldi. Fırtına sahildeki bir kadını alıp havaya fırlatırken, sahilden 60 metre uzaktaki evin balkonuna da balık uçtu... İşte İnanılmaz görüntüler...

Antalya'da korku dolu anlar! Fırtına kadını savurdu! - Sayfa 1

Antalya'da yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Fırtınanın etkisi ile Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dev dalgalara teslim oldu. Boyu zaman zaman 10 metreyi aşan dalgalar, sahil şeridini adeta döverken dalgaları izlemeye gelen bir kadın dalganın etkisiyle yola savruldu. Sahilden 60 metre uzaktaki evin balkonunda ise balık bulundu...

Antalya'da korku dolu anlar! Fırtına kadını savurdu! - Sayfa 2

Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dev dalgalara teslim oldu. Boyu zaman zaman 10 metreyi aşan dalgalar, sahil şeridini dövdü. Dalgalar, yürüyüş bandı üzerinde denize yakın olan noktada ana yola kadar ulaştı.

Antalya'da korku dolu anlar! Fırtına kadını savurdu! - Sayfa 3

Yağmurun ve fırtınanın dinmesiyle birlikte Antalyalılar dev dalgalarla fotoğraf çekmek için bölgeye geldi. Vatandaşlar ıslanmayı göze alıp dalgalar eşliğinde selfie çekti.

Antalya'da korku dolu anlar! Fırtına kadını savurdu! - Sayfa 4

Bazıları duvarı aşan dalgaların etkisiyle yere düştü. Bir kadın dalgaların etkisiyle ayakları yerden kesilince yere yuvalandı.