Anasayfa /  Yerel

Muratpaşa’da çok amaçlı gösteri merkezinin inşaatı devam ediyor

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı sürüyor.Muratpaşa Belediyesi’nin 17 milyon 849 bin TL yatırım maliyeti bulunan 658 seyirci kapasiteli salonlara sahip Çok...

Abone ol
Abone ol 22 Ağustos 2017 10:54

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı sürüyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin 17 milyon 849 bin TL yatırım maliyeti bulunan 658 seyirci kapasiteli salonlara sahip Çok Amaçlı Gösteri Merkezi - Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı sürüyor. Temeli, 20 Temmuz 2017’de atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi - Opera ve Tiyatro İşliği’nin cephe perde ve döşeme ikinci kısım betonlarının dökümü yapıldı.

Yeşilbahçe Mahallesi’nde inşaa edilen merkezin salon rampası için de eğimli perde betonu dökümü tamamlandı. Kolon ve perde imalatları devam ediyor. 360 günde tamamlanması planlanan Merkez ve Opera-Tiyatro işliğinde, zemin katta 479, balkon ve 1’in katta 179 kişi olmak üzere 658 kişilik seyirci kapasiteli salonlar, otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası da yer alıyor.

‘Antalya ve Türkiye için önemli’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; toplam 5 bin 420 metrekare inşaat alanına sahip Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin, sadece Antalya için değil ülke için de önemli bir yatırım olduğuna işaret etti. Başkan Uysal, “Şehirlerimizde nitelikli, çevreyi bloke etmeyen, düzgün binaların yapılması çok değerli ve önemli. Çok Amaçlı Gösteri Merkezimiz; Antalyamız’da, Muratpaşamız’da gönül zenginliğinin, estetiğin, inceliğin, kültürün ve sanatın gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar