Anasayfa /  Foto Galeri

Antalya ve Muğla'yı sağanak vurdu

Antalya ve Muğla'yı sağanak vurdu - Sayfa 1

Antalya ve Muğla'da gök gürültülü sağanak su baskınlarına neden oldu. Kuvvetli yağış nedeniyle birçok cadde ve sokağı su bastı. Muğla Bodrum'da da yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Marmaris'te de 4 mahalle arasındaki yol köprü yapımının sürdüğü noktada suyun debisinin yükselmesinden dolayı trafiğe kapatıldı. Antalya'da sabah saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde yerini gök gürültülü sağanağa bıraktı. Kuvvetli yağış nedeniyle kent merkezinde cadde ve sokakları su kapladı. Zaman zaman hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Antalya ve Muğla'yı sağanak vurdu - Sayfa 2

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ise sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Antalya ve Muğla'yı sağanak vurdu - Sayfa 3

Kıbrıs Şehitleri, Cevat Şakir, Neyzen Tevfik ve Üçkuyular caddeleri ile Dere Sokak'ta su birikintileri oluştu. Dere Sokak'ta vatandaşlar, suyun akması için mazgallardaki yaprak ve çeşitli atıkları temizledi. Çamurlu suların denize döküldüğü alanlarda, denizin rengi kahverengiye döndü.

Antalya ve Muğla'yı sağanak vurdu - Sayfa 4

Marmaris ilçesinde Hisarönü, Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun mahalleleri arasındaki yol, köprü yapımının sürdüğü noktada suyun debisinin yükselmesinden dolayı trafiğe kapatıldı.