Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Annesi tarafından terkedilen SMA'lı minik Göktuğ'un yaşam mücadelesinde yardıma ihtiyacı var!

Henüz 1,5 yaşında olan SMA'lı minik savaşçı Göktuğ Altunöz... Annesi tarafından terkedildikten sonra Göktuğ, yaşamındaki tüm bu zorluklara rağmen hayatta kalmak için babasıyla birlikte mücadele ediyor. Zamanının çok azaldığı söylenen Göktuğ'un acil yardıma ihtiyacı olduğu söylendi.

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2022 21:27

Göktuğ Altunöz, o henüz 1,5 yaşında SMA'lı minik savaşçı... Annesi tarafından terkedildikten sonra Göktuğ, yaşamındaki tüm bu zorluklara rağmen hayatta kalmak için babasıyla birlikte mücadele ediyor. Zamanının çok azaldığı söylenen Göktuğ'un acil yardıma ihtiyacı olduğu söylendi.

Yaşam mücadelesinde yanında olan babası durumu şu şekilde aktardı:

"Göktuğ bebeğimiz 31 Mart 2021 yılında dünyaya geldi. Yedi aylıkken SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığı teşhisi konuldu. Hastalığı son evresinde, burnundan besleniyor, trakesi açık ve beş makinaya bağlı olarak nefes alabiliyor. Göktuğ, yaşamındaki tüm bu zorluklara rağmen hayatta kalmak için babasıyla birlikte mücadele ediyor. Annesi ne yazık ki Göktuğ'a bakmak istemediği için onu terk etti."

Minik Göktuğ'un dilinden ise şunları söyledi:

"Artık çok yoruldum.  Gözlerime bakınca görebiliyor musun? Buruk bir umut var gözlerimde.  Yorgun bir ışık.  Lütfen artık görmezden gelme.  Ben daha çok küçüğüm.  Küçücük bedenimle savaşmaya çalışıyorum.  Sen elimi tutmazsan, Benim yanımda olmazsan Ben başaramam... Gözlerime hala bakabiliyorsan, Yarın olmuş demektir.  Ama bir dahaki yarına ben olur muyum? Bilmiyorum.  Zamanım daraldı  Sana ihtiyacım var!"

Bağış yapmak için valilik izinli IBAN bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://lnkd.in/d2zpqv9B

https://smagoktugaltunoz.taplink.ws/

Instagram: sma_goktug SMS: Göktuğ yazıp 6594 mesaj gönderebilirsiniz. 

Yorumlar