Anasayfa /  Güncel

Annenin sorumsuzluğu pes dedirtti

İngiltere Dymchurch'da bulunan plajda yaşananlar 'pes' dedirten türdendi. Bir bebeğin başıboş bir şekilde sahilde dolaştığını ve daha sonra merdivenlere tırmandığını gören bir kişi uzun uğraşlar sonucu anneyi buldu ama kadının "duygusuz" tepkisi sosyal medyada olay oldu.

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2021 17:40

Bir annenin, kumsalda kaybolan çocuğuyla yeniden bir araya gelmesine verdiği tepki, internet kullanıcılarında öfkeye yol açtı.

İngiltere Dymchurch'da bulunan Kent sahilinde geçen ay kaydedilen görüntülerde yeni yürümeye başlayan bir çocuk 32 yaşındaki Michael Currid'in kollarında görülüyor. Önce çocuğu sahilde gören daha sonra arabaların geçtiği yoğun bir yola çıkan bir merdivenin tepesinde bulan Currid, o anları TikTok hesabından paylaştı.

''HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİ, TELEFONLA KONUŞMAYA DEVAM ETTİ''
Olayla ilgili konuşan Currid, ''Arkadaşımla beraber kumsalın kenarında yürüyorduk. Bebeği gördüm ama annesinin yakınında olabileceğini düşündüm Daha sonra bebeğin trafiğe çıkan merdivenlere tırmandığını fark ettim ve hemen kucağıma aldım. Sanırım onu kimse fark etmedi. Arkadaşımla anneyi aramaya koyulduk. Bebek annesini arkası dönükken tanıdı ve 'anne' diye seslendi. Biz anneye bebeği teslim ettik ama bize hiçbir şey söylemedi telefonla konuşmaya devam etti'' dedi.

ANNE, TEPKİLERİN ODAĞINDA: BU NASIL ANNE?
Video 2 milyona yakın kişi tarafından izlenirken annenin 'umursamaz' tepkisi izleyenlerin tepkisine neden oldu. Bir kullanıcı, ''Adama teşekkür bile etmeyip telefonla konuşmaya devam etti. Vay canına'' derken, bir başkası, "Yani gerçekten umursamadı mı? Endişelenmedi. Minnettar değil. Telefonla bile konuşmayı bırakmadı. Çıldıracağım. Bu nasıl anne?'' dedi.

Yorumlar