Anasayfa /  Foto Galeri

Anneler ile beraber izlenebilecek en güzel 10 film

Her Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü kutlanıyor. İşte Anneler Günü'nde anneler ile beraber izlenebilecek en güzel 10 film

Anneler ile beraber izlenebilecek en güzel 10 film - Sayfa 1

Karışma Anne! (2015)

Kocasının ölümünün ardından tüm umutlarını kaybeden Marnie, yeni bir hayat kurma umuduyla kızının peşinden Los Angeles’a gider. Kızının hayatına fazlaca müdahil olmaya başlayan yaşlı dul, başkalarının ona daha fazla ihtiyacı olduğunu gördükçe yeni arkadaşlarının yardımına koşar.

Anneler ile beraber izlenebilecek en güzel 10 film - Sayfa 2

Romance & Cigarettes (2005)

Bir köprü yapımında demir işçisi olarak çalışmakta olan Nick, üç kızının annesi terzi Kitty ile evlidir. Dışarıdan bakıldığında sıradan bir hayatları varmış gibi gözükse de aile içinde tam anlamıyla fırtınalar kopmaktadır. Nick, deliler gibi arzuladığı kızıl güzel Tula ile kaçamak bir ilişki yaşamakta, karısı Kitty ise bu ilişkinin farkına vardığı andan itibaren Nick ile iletişim kurmamayı tercih etmektedir. Zamanla aynı evin içinde yaşayan yabancılara dönüşen, Nick ve Kitty kızgınlıklarını içlerine gömmüş gibi gözükseler de, onların duygularını açığa çıkarmalarına yardımcı olan bir şey vardır; O da son perdeden söyledikleri şarkılarıdır.

Anneler ile beraber izlenebilecek en güzel 10 film - Sayfa 3

Sırlar ve Yalanlar (1996)

Başrollerinde Brenda Blethyn ile Marianne Jean-Baptiste’in oynadığı film, başarılı bir Afrikalı-Britanyalı olan Hortense Cumberbatch’in ailesinin tarihini araştırdığında annesinin işçi sınıfından beyaz bir kadın olan Cynthia Rose Purley olduğunu öğrenmesiyle yaşananları anlatır.

Anneler ile beraber izlenebilecek en güzel 10 film - Sayfa 4

Yaşamın Kıyısından Kartpostallar (1990)

Hollywood'un en tanınmış aktrislerinden biri olan Suzanne Vale, uyuşturucu madde bağımlılığı olan düzensiz bir hayatın içinde sürüklenen bir kadındır. Sık sık ani bayılmalar yaşayan ve hafıza problemleri yaşayan başarılı aktris rol aldığı son filmin setinde enkaz halindedir. Kuliste odasına doğru yürürken karşısına bir uyuşturucu satıcısı çıkar ve sonrasında Suzanne kendisini hastaneye yetiştirmeye çalışırlarken bulur. Burada tedavi altına alınır ve bu süreçte her şeye sıfırdan başladığı temiz bir hayata kavuşmaya karar verir. Ta ki annesi ziyaretine gelene kadar...