Anasayfa /  Güncel

Anneler günü ne zaman? Anneler günü mesajı whatsapp

İnsanın hayattaki en özel varlıklarının başında gelen anneleri hatırlamak ve özel günlerini kutlamak isteyenler Anneler Günü ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Bu özel günde onları sevindirecek bir kaç söz ya da hediye ile destek olabiliriz.

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2019 11:31

İnsanın hayattaki en özel varlıklarının başında gelen anneleri hatırlamak ve özel günlerini kutlamak isteyenler Anneler Günü ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Bu özel günde onları sevindirecek bir kaç söz ya da hediye ile destek olabiliriz.

2019 yılının Anneler Günü yaklaşıyor. Mayıs ayı içinde kutlanan Anneler Günü tam olarak ne zaman kutlanıyor sorusu annesini mutlu etmek isteyen bütün çocuklar tarafından araştırılıyor. Hakkı ödenemeyecek annelerimiz için özel hazırlık yapmak isteyenler özel hazırlık yaparak sürpriz yapmak istiyor. Peki anneler günü ne zaman? İşte Anneler günü mesajları…

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü Dünya'da farklı günlerde kutlanır. En yaygın şekliyle Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanır. Bu sene Türkiye'de de 12 Mayıs Pazar 2019′de Anneler Günü kutlanacak.

Anneler Günü hediye tavsiyeleri... Anneler Günü hediyesi için uzmanlar ne öneriyor?

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

– Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

– Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

– Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

– Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

– Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

– Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

– Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem


Yorumlar