Anasayfa /  Güncel

Anneler Günü Doodle oldu

Anneler Günü Google'ın özel köşesi Doodle'a taşındı. 9 Mayıs Pazar günü Anneler gününü kutlayacağız. Şimdiden tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız! Google da bu özel günü boş geçmedi.

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2021 00:30

Anneler Günü Doodle ekranına kapak oldu. Gündeme göre değişiklik gösteren ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören bu hizmetin detaylarını sizler için araştırdık. İnternet ortamında dünyanın en çok ziyaret edilen sayfası sizin de bildiğiniz üzere tartışmasız Google ana sayfasıdır. Google , internet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir. 1998 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Google'ın en bilindik çalışmalarından biri olan Doodle ziyaretçileri sürprizleriyle şaşırtıyor.

Günün anlam ve önemini belirtmek için Anneler Günü kelimesinde olduğu gibi sürekli değişen sözcüklerle kullanıcı karşısına çıkan Doodle ziyaretçilerine bu alanda çok faydalı bir hizmet sunmuş oluyor. Yoğun iş temposundan gündeme dair gelişmelerden uzak kalan internet kullanıcıları Anneler Günü gibi popüler kelimelerinden Doodle sayesinde haberdar olup, önemli ve özel günlerden de geri kalmamış oluyor.

Yorumlar