Anasayfa /  Foto Galeri

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti! video izle

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik problemleri olduğu öğrenilen şahıs, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra evini ateşe verdi.

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti! video izle - Sayfa 1

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik problemleri olduğu öğrenilen şahıs, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra evini ateşe verdi.

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti! video izle - Sayfa 2

Polisi arayarak evi yaktığını ihbar eden şahıs olay yerinden uzaklaşırken, alevlerin sardığı binadakiler korku içinde binayı tahliye etti.

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti! video izle - Sayfa 3

Olay 23.30 sıralarında İzmit Ayazma Mahallesi Gazi Emir Sokak ile Dila Sokak kesişiminde bulunan 7 katlı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaşlı anne babasıyla yaşadığı öğrenilen Ferhat S., bir gün önce hasta oldukları için ablasına giden anne ve babası ile tartıştı

Anne babası ile tartışıp önce evi yaktı sonra da kendini polise ihbar etti! video izle - Sayfa 4

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ferhat S. tartışmadan bir gün sonra oturduğu 7. Kattaki dairesini ateşe vererek polis ekiplerini aradı. Evini yaktığını ihbar eden Ferhat S. olay yerinden ayrılırken, yangın yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.