Anasayfa /  Foto Galeri

Ankara'yı sağanak yağış ve fırtına vurdu! Korkunç görüntüler...

Ankara'da öğleden sonra etkisini artıran sağanak yağı ve fırtına hayatı felç etti. Şehrin farklı noktalarında çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, caddeler sular altında kaldı.

Ankara'yı sağanak yağış ve fırtına vurdu! Korkunç görüntüler... - Sayfa 1

Ankara'da öğlen saatlerinde başlayan yağış önce sağanağa ardından da fırtınaya neden oldu. Metrekareye düşen 20 kilogram yağış, hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşların da zor anlar yaşamasına neden oldu.

Ankara'yı sağanak yağış ve fırtına vurdu! Korkunç görüntüler... - Sayfa 2

Kentin çeşitli noktalarında çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Mazgalların tıkanmasıyla caddeler sular altında kaldı. Fırtınanın etkisiyle birlikte devrilen ağaçlar otomobillerin üzerine düşerken, başta Çankaya ilçesi olmak üzere Mamak, Keçiören, Yenimahalle, Pursaklar, Altındağ, Sincan ve Etimesgut'taki yollarda mahsur kalan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şehrin en yoğun noktalarında olan Sıhhiye Köprüsü'nde oluşan metrelerce su birikintisi araç geçişini imkansız hale getirdi. 

Ankara'yı sağanak yağış ve fırtına vurdu! Korkunç görüntüler... - Sayfa 3

Göle dönen caddelerde mahsur kalan vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadı. Çatılarda ve otomobillerde meydana tahribatlar maddi hasara sebep oldu.

Ankara'yı sağanak yağış ve fırtına vurdu! Korkunç görüntüler... - Sayfa 4

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan yağış ile ilgili açıklama

Meydana gelen yağış ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan İçişleri Bakanlık Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise şu ifadelere yer verdi: