Anasayfa /  Spor

Ankaragücü Fenerbahçe taraftarium24 şifresiz canlı izle

Ankaragücü Fenerbahçe taraftarium24 şifresiz canlı izle Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda zorlu Başkent ekibi Ankaragücü'ne konuk oluyor. Nefes kesecek olan Ankaragücü Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleriyle trhaberler farkıyla an ve an sizlerle. Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? Ve Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı nasıl izlerimAnkaragücü Fenerbahçe Jest yayın 20 canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. İşte Ankaragücü Fenerbahçe maçı izle.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2020 15:09

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda zorlu Başkent ekibi Ankaragücü'ne konuk oluyor. Nefes kesecek olan Ankaragücü Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleriyle trhaberler farkıyla an ve an sizlerle. Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? Ve Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı nasıl izlerimAnkaragücü Fenerbahçe Jest yayın 20 canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. İşte Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izle ve Ankaragücü Fenerbahçe maçı şifresiz izle.

CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda zorlu Başkent ekibi Ankaragücü'ne konuk oluyor. Nefes kesecek olan Ankaragücü Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleriyle trhaberler farkıyla an ve an sizlerle. Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? Ve Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı nasıl izlerim gibi tüm soruların cevapları haberimizde. İşte Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izle ve Ankaragücü Fenerbahçe maçı şifresiz izle.

Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izle

Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izle

22. haftada karşı karşıya gelecek olan Ankaragücü Fenerbahçe maçı bugün oynanacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Ankaragücü Fenerbahçe maçı tüm gelişmelerini trhaberler spor sayfasından takip edebilirsiniz. Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izle, Ankaragücü Fenerbahçe maçı maçı şifresiz izle, Ankaragücü Fenerbahçe maçı beinsports hd 1 izle ve Ankaragücü Fenerbahçe maçı tüm haberleri sayfamızda. 



Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izle: beinsports hd 1 izle

Ankaragücü Fenerbahçe maçı maçı saat: 20.00

Ankaragücü Fenerbahçe maçı hakem: Mete Kalkavan

Ankaragücü Fenerbahçe maçı tarih: 15 Şubat 2020



Ankaragücü Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

MKE Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Kulusic, Alihan, Pinto, Lukasik, Scarione, Lobzhanidze, Gerson Rodrigues, İlhan, Orgill

Fenerbahçe: Altay, Isla, Serdar, Rami, Hasan Ali, Gustavo, Ozan, Dirar, Kruse, Deniz, Muriqi

Maç Öncesi OPTA İstatistikleri

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Ankaragücü (3B 4M), tek galibiyetini Aralık 2010'da aldı (2-1).

 


 
Ankaragücü deplasmanında çıktığı son üç Süper Lig maçında 5 puan kaybeden Fenerbahçe (1G 1B 1M), daha önceki beş karşılaşmada dört puan bırakmıştı (3G 2B).
 
Süper Lig'de oynadığı son 15 maçın sadece birini kazanan Ankaragücü (6B 8M), tek galibiyetini geçen hafta Yeni Malatyaspor'u yenerek aldı. Ankara ekibinin bu sezon Süper Lig'de üst üste iki galibiyeti bulunmuyor.
 
Son iki Süper Lig karşılaşmasını kazanamayan Fenerbahçe (1G 1B), bu sezon üç maçlık galibiyet hasreti yaşamadı.
 
2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla net gol pozisyonuna giren (74) ve gol beklentisi (49.39 xG) yakalayan takım Fenerbahçe. Ankaragücü ise bu iki alanda da ligin son sırasında yer alıyor (28 & 23.04 xG).

 


 
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen takım Ankaragücü (9). Fenerbahçe ise Alanyaspor'un (29) ardından rakip kaleye kafayla en fazla isabetli şut gönderen iki ekipten biri (23; Denizlispor ile birlikte).
 
Ankaragücü'nün yeni transferi Gerson Rodrigues, yeni takımıyla çıktığı ilk iki Süper Lig maçında birer gol katkısı yaptı (1 gol & 1 asist).
 
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı son altı gol Max Kruse (4) ve Vedat Muriqi'den (2) geldi.


 
Son dört Süper Lig maçında birer gol kaydeden Max Kruse, daha önceki 12 karşılaşmada rakip fileleri sadece iki kez havalandırabilmişti.
 
Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü deplasmanına çıktığı dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanırken (1B 1M); yaşadığı iki puan kaybı ilk ve son karşılaşmalarda geldi.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.
MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında karşı karşıya geliyor.

Saat 20:00'de başlayacak ve Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak.

Ligde 14 maç sonra geçen hafta deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek galibiyet özlemine son veren başkent ekibi, haftaya 17 puanla 16. sırada girdi.

Geçtiğimiz hafta Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe ise geride kalan 21 haftada topladığı 38 puanla 6. sırada bulunuyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan müsabaka Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti. Fenerbahçe'nin gollerini Zanka ve Vedat Muriqi kaydederken Ankaragücü adına tek golü Dever Orgill kaydetmişti.

Yorumlar