Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ankaragücü Fenerbahçe maçında ortalık karıştı, kartlar hava uçuştu!

Ankaragücü Fenerbahçe maçında ortalık karıştı, kartlar hava uçuştu... Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadelenin 87. dakikasında bir anda tansiyon yükseldi. Ankaragücü atağında suratına top çarpması sonucu Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Zajc yer kaldı. Zajc yerdeyken Ankaragücü oyuncusu Canteros topu dışarı atmayıp, kaleye şut çekince saha karıştı.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 17:58

Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçının son dakikalarında iki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışma saha içinin bir anda karışmasına neden oldu. Fenerbahçe’de kırmızı kart gören Mehmet Ekici ve sarı kart gören Harun Tekin Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Maçın 87. dakikasında suratına top gelen Miha Zajc yerde kalırken Ankaragücü oyuncuları topu dışarı atmadı ve pozisyonu sürdürdü. Ankaragücü’nün oyuncusu Canteros’un şutundan sonra Mehmet Ekici sinirlerine hakim olamadı.

Topu dışarı atmadığı için Tito Canteros’un üzerine yürüyen Mehmet Ekici ile iki oyuncu arasındaki tartışma bir anda büyüdü. Diğer futbolcular da tartışmaya dahil olurken bazı oyuncular olayı sakinleştirmeye çalıştı.

‘VAR’ incelemesine giden hakem Mete Kalkavan, Mehmet Ekici ile Canteros’u kırmızı kartla oyun dışında bırakırken Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin ve Ankaragücü oyuncusu Moke’ye sarı kart verdi.

Sarı kart gören Harun Tekin Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Kırmızı kart gören Mehmet Ekici’yi takım arkadaşları ve teknik ekip güçlükle sakinleştirdi.


Yorumlar