Anasayfa /  Yaşam

Ankara'daki Patlama 'bomba yüklü araçla yapıldı' iddiası

Ankara'daki Patlama 'bomba yüklü araçla yapıldı' iddiası

Abone ol
Abone ol 17 Şubat 2016 19:34

Ankara'da meydana saldırı sonrasında 3 askeri servis aracı ile 1 özel araç yandı. Patlamın etkisiyle çevre binalardaki camlar kırıldı. Patlamanın bomba yüklü bir araçtan kaynaklandığı iddia edildi. Bazı görgü tanıkları aracın Toros marka bir otomobil olduğunu söyledi. Patlamanın etkisiyle olay yerinde büyük bir çukur meydana geldi.

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş yaralandı.

Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştiği bildiriliyor. Olay yerinde çok sayıda yaralıya sağlık ekipleri müdahale ediyor.

Genelkurmay Kavşağı'na ambulanslar sevk edildi

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Genelkurmay karşısı, Deniz KuvvetleriKomutanlığı önünde meydana geldiği belirtilen patlama sebebiyle olay yerine ambulanslar sevk edildi.

4 askeri servis aracı yanıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yakınında askeri servis aracına saldırı gerçekleştirildi.

Saldırı sonrasında 4 servis aracı yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

Patlama, TBMM'den de duyuldu

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlama, askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldi. Patlama, Ankara'nın büyük bölümünden duyuldu. Genelkurmay Kavşağı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yakın bir noktada yaşanan patlama, Meclis'te de duyuldu.

3 askeri araca yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası araçlar ateş aldı. Çevredeki vatandaşlar patlamanın şokunu yaşadı. Kimi vatandaşlar ise gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Yaşanan karmaşadan dolayı ambulans ve itfaiye araçlarının ilerlemesi zorlaştı. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Alev alan araçlarda zaman zaman ufak çaplı patlamalar yaşandı.

Güvenlik güçleri çevrede önlem aldı

Ankara'da saat 18.30 sıralarında askeri servis araçlarının geçişi esnasında saldırı düzenlendi. Saldırı, askeri servis araçlarının kalktığı askeri lojmanların önünde meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle 4 servis aracı yanmaya başladı. Yeni bir patlamaya karşı güvenlik güçleri tarafından İnönü Bulvarı trafiğe kapatıldı

Ankara Valisi: Patlamada 5 kişi hayatını kaybetti

Ankara Valisi Mehmet Ali Kılıçlar, patlamada 5 kişinin hayatını kaybettiğini 10 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Etiketler patlama
Yorumlar