Anasayfa /  Foto Galeri

Ankara'daki deprem Kırıkkale’yi de salladı! Vatandaş sokağa döküldü...

Ankara’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem Kırıkkale’de de hissedildi.AFAD, merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Geniş bir alanda hissedilen ve 22.53’te yaşanan deprem Kırıkkale’yi de salladı. Kentte herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.Deprem anında evinde olduğunu kaydeden vatandaşlar, korkuyla dışarı çıktıklarını kaydetti.

Ankara'daki deprem Kırıkkale’yi de salladı! Vatandaş sokağa döküldü... - Sayfa 1

nkara’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem Kırıkkale’de de hissedildi.

AFAD, merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Geniş bir alanda hissedilen ve 22.53’te yaşanan deprem Kırıkkale’yi de salladı. Deprem vatandaşları tedirgin ederken, korona virüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında evlerinde bulunan birçok insanı da sokağa döktü.

Ankara'daki deprem Kırıkkale’yi de salladı! Vatandaş sokağa döküldü... - Sayfa 2

Kentte herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.
Deprem anında evinde olduğunu kaydeden vatandaşlar, korkuyla dışarı çıktıklarını kaydetti. Sallantıyı hissettiklerini belirten vatandaşlar, kendilerini hemen sokağa attıklarını ifade etti.

Ankara'daki deprem Kırıkkale’yi de salladı! Vatandaş sokağa döküldü... - Sayfa 3

İlk belirlemelere göre, Sanayi Mahallesinde tek katlı bir ahşap evin duvarlarında büyük çatlaklar oluştu.

Ankara'daki deprem Kırıkkale’yi de salladı! Vatandaş sokağa döküldü... - Sayfa 4

Ahşaptan yapılan tavanı ise zarar gördü. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine gittiği evde polis ile birlikte incelemelerde bulundu.