Anasayfa /  Yerel

Ankara Siteler'de yangın!

Ankara'nın mobilya sanayi merkezi Siteler'de 4 katlı bir iş yerinde çıkan yangın kısa sürede binanın üst katlarına sıçradı. Büyük çaplı hasara neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2016 08:06

Saat 04.00 sıralarında Altındağ'a bağlı Siteler semti Şenkal Sokak'ta T.Y'ye ait 4 katlı mobilya üretim ve teşhir mağazasının birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.



Olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede büyürken, alevler hızla binanın üst katlarına ulaştı. Mağazanın üretim ve depo kısmına sıçrayan yangın tekstil ve kimyasal malzemelerin tutuşmasıyla binanın çatısını alevler sardı. 



Ankara'nın çeşitli bölgelerinden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 3 saat süren mücadelenin ardından kontrol altına alınabildi.



İtfaiye ekiplerinin yoğun duman altında güçlükle müdahale ettiği yangın sırasında iş yeri sahibi ve çalışanları mağazanın ofis bölümünde bulunan değerli evrak ve elektronik eşyaları kurtarmaya çalıştı.



Çevredeki iş yerlerine sıçramadan söndürülen yangın büyük çaplı maddi hasara neden olurken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıl


Yorumlar