Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü 45 Personel Alımı Gerçekleştirecek

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü 45 personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak personeller arasında berber, otomotiv mekanikçisi, kuaför ve temizlik görevlisi personel alımı bulunmakta.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2019 18:29

Başvuran adaylara ön güvenlik araştırması yapılacak. Bu sayede milli güvenliğe tehdit oluşturacak yapılarla irtibatı olanların kamu kurumlarına girmelerinin de önüne geçilmiş olacak.

Alım işlemleri sonrasında gerçeğe aykırı beyan verdikleri belirlenen adayların başvuruları ve atamaları iptal edilecek. Üzerine bir de kişi hakkında adli soruşturma başlatılacak. Adli soruşturma neticesinde alınan cezalar ömür boyu bu iş imkanlarından yararlanmayı da engelleyebilir.

45 personelin 24'ü temizlik görevlisi işçi statüsünde istihdam edilecek. Bu kimselerin terörle mücadelede yaralanan kimseler olması gerekiyor. En az ilkokul mezunu olmak yeterli olacak.

Erkek kuaförü statüsünde 2 kişi istihdam edilecek iken birisi terörle mücadelede yaralanan diğeri ise engelli personellerden seçilecek. Başvurular İŞKUR iş ilanları üzerinden işçi alımı gerçekleştirilecek ve 25 ile 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Bilgi ve belgelerinde eksiklik olanların başvuruları kabul edilmeyecek. Başvuru yapanlardan nihai listeye dahil olan ve kuraya katılması kesinleşen isimler 3 Mayıs tarihinde internet üzerinden duyurulacak.

6 Mayıs tarihinde ise kuralar çekilecek ve kimlerin göreve başlayacağı netlik kazanmış olacak.


Yorumlar