Anasayfa /  Foto Galeri

Ankara için korkutan açıklama: Hastaları ya acil servislerde bekletiyoruz ya da...

Ankara Tabip Odası Başkanı Ali Karakoç, hastanelerde Kovid-19 hastalarına yer bulunamadığını belirterek, “Hastaları ya acil servislerde bekletiyoruz ya da telefon numaralarını alarak evlerine yolluyoruz. Yatak boşaldığında çağırıyoruz” dedi.

Ankara için korkutan açıklama: Hastaları ya acil servislerde bekletiyoruz ya da... - Sayfa 1

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını yayılmaya, vaka sayıları artmaya yeniden başladı. Ankara Tabip Odası Başkanı Ali Karakoç, Ankara’daki hastanelerin dolduğunu ve Covid-19 hastaları için yatak bulunamadığını söyledi.

Ankara için korkutan açıklama: Hastaları ya acil servislerde bekletiyoruz ya da... - Sayfa 2

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, ATO Başkanı Karakoç, pozitif vakanın evine gidip gelmesinin çok zor olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

Ankara için korkutan açıklama: Hastaları ya acil servislerde bekletiyoruz ya da... - Sayfa 3

‘Öfkeleri sağlık çalışanlarına yöneliyor’
"Bazı Covid-19 hastalarının aracı yok. Bazıları da başkalarının kullandığı araçla gelip gidiyor hastaneye. Bu durumda da aracı kullanan büyük risk altında oluyor, Kovid-19 hastasıyla temaslı oluyor. Hastalar da zaman zaman bu durumda öfkelerini sağlık çalışanlarına yöneltiyor."

Ankara için korkutan açıklama: Hastaları ya acil servislerde bekletiyoruz ya da... - Sayfa 4

‘Ameliyathaneler yoğun bakıma çevrildi’
Ankara Şehir Hastanesi’ndeki ameliyathanelerin ardından yeni doğan yoğun bakım ünitelerin “yetişkin yoğun bakım” ünitesine çevrildiğini söyleyen Karakoç şu bilgileri verdi: