Anasayfa /  Ekonomi /  Sektör Haberleri

Ankara City Gross kapanacak mı? City Gross çalışanlarında koronavirüs

Ankara City Gross'da koronavirüs çıktı ! City Gross kapatıldı mı? Ankara'da birçok noktada hizmet veren City Gross mağazalarının İstanbul Yolu üzerinde olan şubesinde 9 çalışanın Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Ankara'da bir market zincirinde 9 personel coronavirüse yakalandı Kaynak: Ankara'da bir market zincirinde 9 personel coronavirüse yakalandı

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2020 10:14

Ankara City Gross'da koronavirüs çıktı ! City Gross kapatıldı mı? Ankara'da birçok noktada hizmet veren City Gross mağazalarının İstanbul Yolu üzerinde olan şubesinde 9 çalışanın Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Ankara'da bir market zincirinde 9 personel coronavirüse yakalandı

 

Ankara'da birçok noktada hizmet veren City Gross mağazalarının İstanbul Yolu üzerinde olan şubesinde 9 çalışanın Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

 

City Gross tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

Her ne kadar İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeler doğrultusunda tüm tedbirleri almış olup; bu sureti etkilenmeden hiçbir çalışanımızın ve misafirlerimizin zarar görmemesi için çaba, emek ve gayret sarf etsek de bazı personellerırnızin aile fertleri ve dış etkenlerden etkilenmesi sonucunda Merkez şubemizde 22.04.2020 tarıhinde hastaneye başvuran bır çalışma arkadaşımızın COV1D-19 testi sonucu pozitif olarak bugün itbariyle önümüze gelmiştir. 23.04.2020 tarihinden başlayarak 4 gün süre ile ilan edilen sokağa çıkma yasağı süresince tedbir amaçlı hastaneye gönderilen 9 çalışma arkadaşımızın daha test sonuçlarının pozitif olduğu rapor olarak bugün itibariyle önümüze gelmiştir. 

Aldığımız onlemlerımiz; 

• İl Sağlık Müdürlüğü ile koordinelı olarak yürüttüğüm görüşmeler neticesinde Acity AVM arkasında yer alan Merkez şubemizde yapılacak dezenfeksiyon ve ilaçlama işlemleri süresince ticari faaliyetlerini durdurma kararı aldık. 

• Kapalı kaldığı süreçte merkez mağazamızda çalışan personellerimizi 14 gün süre ile istırahate çıkardık. 

• Bu süreçte mağazamız Sağlık Bakanlığı'nın Biyosıdal Urun Kullanım Yonetmeliğı'ne uygun ilaçlar kullanan profesyonel fırnıalar tarafından dezenfekte edilecek ve yapılan dezenfesiyon işlemi sosyal medyadan canlı olarak paylaşılacaktır. 

• Açıkta olan ürünler İlçe Zabıta Mudurlüğü nezdinde imha edılecektir. 

• Bütün şubelerimızde vardiya değiştirilmiş olup; personelin birbirleri ile temasının önüne geçtik. 

• Bundan sonraki süreçte çok sıkı tuttuğumuz önlemler ve tedbirleri daha da arttırmaya devam edeceğiz. 

Çok şükür diğer şubelerimizde şu an için herhangi bir pozitif yakaya rastlanmamıştır. Olası bir pozitif yaka olur ise bunu tekrar siz değerli misafirlerimiz ile paylaşacağız. 

 

Yorumlar