Anasayfa /  Spor

Anadolu Efes - Khimki Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?

Anadolu Efes, THY Euroleague’de ilk yarının son, yeni yılın ilk maçında Rus ekibi Khimki Moskova ile mücadele edecek. Peki, Anadolu Efes - Khimki Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2020 17:07

Anadolu Efes, THY Euroleague’de ilk yarının son, yeni yılın ilk maçında Rus ekibi Khimki Moskova ile mücadele edecek. Peki, Anadolu Efes - Khimki Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bu sezon THY Euroleague’de muhteşem bir performans sergileyen ve geride kalan 16 haftada 13 galibiyet ve 3 yenilgi alan Anadolu Efes, 17. hafta maçında Rusya’nın Khimki Moskova takımı ile karşılaşacak. Temsilcimiz ilk yarının son maçında rakibine mağlup ederek devam eden çıkışını sürdürmek istiyor. Rus ekibi ise bu sezon 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile 8. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes - Khimki Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta?

3 Ocak Cuma günü Sinan Erdem Spor Salonu saat 20.30'da başlayacak mücadele beIN SPORTS HABER'den canlı yayınlanacak. 

Euroleague’de 16. haftanın ardından Efes 13 galibiyet, 3 mağlubiyet ve averaj ile ikinci, Khimki ise 8 galibiyet, 8 mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Avrupa'daki 675. mücadele...

Avrupa arenasındaki 675. maçına çıkacak Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 674 karşılaşmada 377 galibiyet ve 297 yenilgi aldı. 2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Euroleague’de ise 427. karşılaşmasını oynayacak olan lacivert-beyazlılar, bu kupada bugüne kadar oynadığı 426 karşılaşmada 220 galibiyet ve 206 yenilgi elde etti.

Anadolu Efes ile Khimki Moskova, Avrupa kupalarında bugüne kadar dört kez karşılaştı. THY Euroleague’de iki takım arasında oynanan dört karşılaşmada Efes iki galibiyet ve iki mağlubiyet elde etti.

Ergin Ataman: "Khimki çok tehlikeli bir takım"

Mücadele öncesinde kulübün internet sitesinden açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Khimki'nin şu an Euroleague’in en çok sayı atan takımı olduğunu hatırlatarak, "Özellikle Alexey Shved ve Janis Timma’nın maç başına üç sayılık atışları çok fazla. Bu oyuncuları iyi durdurmamız gerekiyor. Stefan Jovic’in asistleri ile Devin Booker, Jonas Jerebko, Jeremy Evans ve Anthony Gill pota altında etkili olup, skor buluyorlar. Takım savunmasını üst düzeyde yapıp, tempolu hücum etmemiz gerekiyor, çünkü Khimki çok tehlikeli bir takım" diye konuştu. 

 

Oyunculardan Alec Peters ise, "Khimki çok kaliteli oyuncuları ile sahada iyi işler yapabilen kapasiteli bir takım. Bu maça çok iyi hazırlanmalıyız ve kazanmak için mücadelede savunmayı elden bırakmamalıyız" dedi.

 

Yorumlar