Anasayfa /  Foto Galeri

Amerikalı medyumdan koronavirüs kehaneti: Her şeyi bilmesi ile yankı uyandırdı! Sylvia Browne kimdir

1936 doğumlu Amerikalı kahin Sylvia Browne, yıllar önce bir kitabında koronavirüs ile ilgili tahminlerini paylaştı. “Günlerin Sonu” isimli kitabında 2020 yılında ortaya çıkacak bir hastalık nedeniyle milyonlarca insanın maske ve eldiven kullanacağını ifade eden Browne, bu tahminiyle tüyler ürpertti. 2013 yılında hayatını kaybeden Browne ise kehanetleriyle dünya gündeminde yankı uyandırdı. Peki, ABD’li kahin Sylvia Browne’ın kehanetleri neler? Sylvia Browne kimdir?

Amerikalı medyumdan koronavirüs kehaneti: Her şeyi bilmesi ile yankı uyandırdı! Sylvia Browne kimdir - Sayfa 1

1936 yılında dünyaya gelen ABD'li medyum Sylvia Browne’ın Coivd-19 ile ilgili kehanetleri birçok kişinin ilgisini çekti. Psişik güçleri nedeniyle yaşadığı dönem ABD'de büyük yankı uyandıran Browne, 2013 yılında hayata veda etti.

Amerikalı medyumdan koronavirüs kehaneti: Her şeyi bilmesi ile yankı uyandırdı! Sylvia Browne kimdir - Sayfa 2

Amerika’da oldukça meşhur olan Sylvia Browne, kehanetleri ile birçok insanı korkutuyor.

Amerikalı medyumdan koronavirüs kehaneti: Her şeyi bilmesi ile yankı uyandırdı! Sylvia Browne kimdir - Sayfa 3

Psişik güçlerini anneannesinden aldığı bilinen Browne, anneannesi ile daha yakın bir bağ içerisindeydi. Çünkü Browne’ın annesi bu tarz olayları saçma bulduğunu ifade ediyordu.

Amerikalı medyumdan koronavirüs kehaneti: Her şeyi bilmesi ile yankı uyandırdı! Sylvia Browne kimdir - Sayfa 4

Yaşadığı dönem Amerika’da büyük ilgi gören ve 2013 yılında hayatını kaybeden Browne'un, 2008 yılında kaleme aldığı 'Günlerin Sonu' kitabı son zamanlarda oldukça konuşuluyor.