Anasayfa /  Foto Galeri

Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten 'zarar' uyarısı

İslam Memiş enflasyon rakamları sonrası değerlendirmelerde bulundu. Sıkıntılı bir sürece girildiği belirten Memiş, yeni altın seviyesini de verdi.

Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten 'zarar' uyarısı - Sayfa 1

Piyasa tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken Piyasa Uzmanı İslam Memiş enflasyon rakamları sonrası değerlendirmelerde bulundu. Sıkıntılı bir sürece girildiği belirten Memiş, yeni altın seviyesini de verdi.

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla gözler kurda yaşanacak iniş-çıkışlara yöneldi. Elinde dolar ve altın tutanlar ya da TL ile yeni işlem yapacaklar için yeni analizler yapan İslam Memiş, özellikle gram altın için kritik açıklamalarda bulundu. İşte yatırımcıların merak beklediği Hazirana ayı piyasa değerlendirmesi.

Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten 'zarar' uyarısı - Sayfa 2

PİYASALARDA SIKINTILI SÜREÇ BAŞLADI

Gram altın için yeni seviyeler veren Memiş, sıkıntılı bir sürece de girildiğinin altını çizdi. Nisan ayı yol haritasını tekrardan yineleyen Memiş, alım döneminin bittiğini belirterek Temmuz ayı için pik seviyelere dikkat çekti. Peki gram altın yükselişine devam edecek mi? Uygun al-sat tarihleri ne zaman? İslam Memiş tüm bunların cevabını Youtube kanalından açıkladı.

ALIM YAPACAKLAR DİKKAT! ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Nisan ayının son alım dönemi olduğunu her defasında dile getiren İslam Memiş, hükümet tarafından kuru baskılamak için yeni bir paketin geleceğini söyledi. Gram altın tarihi zirveyi yaşarken, dolar ise 17 seviyesine dayandı. Altın ve dolar alacaklar ise uygun alım zamanını kollamaya başladı. İslam Memiş, özellikle bu dönemde alım yapacakları uyardı. "Burnunun dikine gidiyorlar" diyen Memiş, "Duvara toslayacaklar. Büyük kaybedecekler" ifadesini kullandı.

Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten 'zarar' uyarısı - Sayfa 3

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra sıkıntılı bir sürece girildiğini söyleyen Memiş, yapılacak hamlelerle kurdaki yükselişin kısa süreli de olsa engellenebileceğini ama bunun etkisinin uzun süre olmayacağını ifade etti.