Anasayfa /  Güncel

Altın Portakal'da Tamer Karadağlı yaptığı hareketlerle tepki çekti!

58. Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması 'En iyi kadın oyuncu' ödülünü Zuhal filmiyle Nihal Yalçın aldı. Ödülü. veren Tamer Karadağlı'nın yaptığı hareketler, tepkilere neden oldu.

Abone ol
Abone ol 09 Ekim 2021 23:24

58. Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış töreni bu akşam yapıldı.'En iyi kadın oyuncu' dalında ödülü Zuhal filmindeki performansıyla Nihal Yalçın aldı.Yalçın'a ödülünü Hazal Kaya ve Tamer Karadağlı verdi.

KARADAĞLI'NIN MİMİKLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Ödülünü almak için sahneye gelen Nihal Yalçın, hemen konuşmasına başlayınca, ödül de Tamer Kadarağlı'nın elinde kaldı.Karadağlı, Yalçın'ın konuşması boyunca yaptığı yüz hareketleriyle, izleyenlerin dikkatini çekti.Sıkılmış ve alaycı bir tavırla Nihal Yalçın'ın ödül konuşmasını dinleyen Tamer Karadağlı'nın o halleri, Hazal kaya'nın da dikkatinden kaçmadı.Hazal Kaya, yanında duran Tamer Karadağlı'nın hareketlerini izlerken şaşkınlığını da gizleyemedi.Tamer Karadağlı, Nihal Yalçı'nın konuşmasının arasında, ödülü uzatarak alkışlamaya başladı.Durumu farkeden Yalçın, "Uzun mu konuştum? O yüzden susturmaya mı çalışıyorsunuz?" tepkisini verdi.Bunun üzerine Karadağlı ise, "Ödülünüzü kaldırıp konuşmanızı yapım istedim" yanıtını verdi.







Etiketler Tamer Karadağlı
Yorumlar