Anasayfa /  Foto Galeri

Altın fiyatları hızla yükseliyor! 13 şubat gram ve çeyrek altın fiyatları

Birikimlerini altın olarak büyütmek isteyen yatırımcıların yanı sıra takı olarak altın almak isteyenler de ''altın ne kadar'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Çin'de corona virüsü salgınından dolayı belirtilen vaka sayısının azalması ile altın fiyatları yatay ilerliyor. Altının gram fiyatı 304 liradan işlem görüyor. Peki çeyrek altın ve yarım altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hızla yükseliyor! 13 şubat gram ve çeyrek altın fiyatları - Sayfa 1

Altının gram fiyatı ve vatandaşların gözdesi çeyrek altındaki son durum ve güncel fiyat bilgisi merak ediliyor. Yatırımcıların sığındığı güvenli liman olan altın, son yaşanan virüs salgınına bağlı olarak sert yükseldi. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları hızla yükseliyor! 13 şubat gram ve çeyrek altın fiyatları - Sayfa 2

GRAM ALTIN

Gram altın son dönemde en çok tercih edilen altın türleri arasında yer almaktadır. Çeyrek altın fiyatlarının artmasından sonra vatandaşın gözdesi gram altın oldu. Gram altın bugün 305,89 TL'den alınırken 305,97 TL'den satılıyor.

Altın fiyatları hızla yükseliyor! 13 şubat gram ve çeyrek altın fiyatları - Sayfa 3

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bugün çeyrek altın 486,65 TL'den alınırken 497,65 TL'den satılıyor. Çeyrek altın ülkemizde vatandaşların en çok tercih ettiği bir numaralı birikim ve yatırım aracıdır.

Altın fiyatları hızla yükseliyor! 13 şubat gram ve çeyrek altın fiyatları - Sayfa 4

YARIM ALTIN

ALIŞ: 970,25

SATIŞ: 995,35