Anasayfa /  Foto Galeri

Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyardı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için önemli açıklamalarda bulundu. İslam Memiş altın bombasını patlattı tarihi de verdi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyardı - Sayfa 1

4 Temmuz 2022 haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta kritik seviye olan 965 liranın altını gören gram altın yükselişe geçti. Piyasa Uzmanı İslam Memiş de altın için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyardı - Sayfa 2

Altın fiyatları haftaya yukarı yönlü seyirle başladı. 4 Temmuz 2022 gram altın 977.06, çeyrek altın 1.617,00, yarım altın 3.236,00, cumhuriyet altını 6.450 liradan alıcı buluyor. Dolar 16,76 Euro 17,49 liradan işlem görüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten uyarılar geldi.Memiş şunları söyledi:

Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyardı - Sayfa 3

Borsa tarafında ucuz hisse senetleri olduğunu, yaz aylarında yukarı yönlü hareketler olacağını tahmin ediyorum. Rakamsal değerler bana uygun olduğunu gösteriyor.

Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyardı - Sayfa 4

Önümüzdeki iki ay boyunca, dolar TL kuru 16-17 bant aralığında dalgalanır. Bir bakarsınız geri çekilir bir bakarsınız yukarı ataklar gerçekleşir. Sizin ekranda gördüğünüz dolar kuru, euro, sterlin ya da diğer para birimlerinin gerçek değerini yansıtmıyor.