Anasayfa /  Medya /  Dizi

Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölüm 2. Fragmanı izle | Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölüm izle

Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü 24 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2022 22:25

Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölüm 2. Fragmanı izle | Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölüm izle

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu 10.Bölümde de nefes kesecek

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kurduğu plan ile Kekavmenos ve Akça’yı bir araya getiren Alparslan, gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Akça’nın, Kekavmenos’a “Baba!” hitabını duyan Alparslan şimdi ne yapacak? Alparslan tarafından Kekavmenos ile görülen Akça, bunun açıklamasını nasıl yapacak? Alparslan’a gerçeği mi söyleyecek, yoksa sırrı saklayabilecek mi?

Alparslan’ın bin bir emek ve zahmetle ele geçirdiği karargahı alan Yınal’ın, karargah hakkındaki tasarrufları ne olacak? Yınal’ın hakimiyetindeki karargaha giren Nizamülmülk ve alpların başına ne gelecek?

Karargahı almak için giden Diyojen, büyük bir sürpriz ile karşılaşıp canını son anda kurtarmıştı. Göktuğ’u esir alarak kurtulan Diyojen, Göktuğ’a ne yapacak? Planları suya düşen Bizans’ın karargah için yeni planları ne olacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar