Anasayfa /  Dünya

Almanya'nın Hanau kentinde iki kafeye silahlı saldırı: 8 kişi hayatını kaybetti! video izle

Almanya'nın Hanau kentinde iki nargile kafeye, iki silahlı saldırgan tarafından düzenlenen saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Polis kaynaklarından aktaran Hessenshau kanalı, Almanya'nın Hanau kentinde bulunan iki nargile kafeye iki saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini bildirdi. Bild gazetesi, saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini ve 5 kişinin de ağır yaralandığı bilgisini verdi.

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2020 02:26

Polis kaynaklarından aktaran Hessenshau kanalı, Almanya'nın Hanau kentinde bulunan iki nargile kafeye iki saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Bild gazetesi, saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini ve 5 kişinin de ağır yaralandığı bilgisini verdi.

Medya kaynakları, saldırganların ilk olarak kent merkezindeki bir bara ateş açtığını daha sonra kentin Kasselstadt bölgesindeki başka bir bara yöneldiğini kaydetti.

Bild, Kesselstadt'ın ana meydanı Kurt-Schumacher-Platz'a da silah seslerinin duyulduğunu belirtti.

 

Hanauer Anzeiger gazetesine göre, savcılar şimdiye kadar iki kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı. Saldırganların kaçtığı bildirildi.

NTV'nin aktardığına göre görgü tanıkları, saldırı sırasındaki panik anında kafede Türkçe konuşan müşterilerin olduğunu öne sürdü.

Diğer yandan Alman polisinin, saldırıyla bağlantılı olduğu belirtilen bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldığı bildirildi.

Etiketler Hanau almanya saldırı
Yorumlar