Anasayfa /  Ekonomi

Yılbaşında ne hediye alabilirim? Sevdikleriniz için hediye önerileri

Hem yılın son gününü kutlamak hemde sevdiklerimizi sevindirmek için yılbaşı hediyesi almak bir avantaj olarak görülmekte. Hediye seçimi konusunda her sene zorlanan kişiler artık çareyi internetten hediye ve hediye alternatifler aramakta buluyor. İşte yılbaşı için hediye önerileri...

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 19:11

Sevdiklerinize Özel Hediye Facebook Kupası

Yılbaşını en iyi ifade eden hediyelerden biri olan bu kupa Facebook profili görünümünde dizayn edilmiş. 2019 like; 2018 dislike! Yakın bir arkadaşınıza alacağınız bu eğlenceli hediye özellikle son dönemlerin en trend mesleklerinden biri olan sosyal medya ile uğraşan tanıdıklarınız için çok anlamlı olabilir. Facebook temalı bu kupayla arkadaşlarınız kışın soğuk günlerinde sıcak çikolata içerken sizi hatırlayacak.

Babanız İçin Yılbaşı Özel Ahşap Çerçeve

Bu yılbaşına özel ahşap çerçeve de ailece klasik ve sıcak bir yılbaşı planlayanlara gelsin. Çerçevesine yeni yıl dileklerinizi yazdırabilir, içerisine ailece çekilmiş bir fotoğrafınızı yerleştirebilirsiniz. Ya da yılbaşında ailece bir yılbaşı selfie çekebilir, bastırdığınız fotoğrafı çerçeveye koyabilirsiniz. Her şekilde aile bütünlüğünüzü ifade eden bu çerçeve çok ince bir hediye olacak.

Sevdiklerinize Yeni Yıl Hediyesi USB Şarj Aleti

Sürekli telefonuyla iş yapan ve zaman zaman ulaşılmaz olan sevgilinize verilebilecek en imalı ve işlevli yılbaşı hediyelerinden biri olan bu USB şarj, her akıllı telefonla uyumlu. Yeni yılda her an sevdiğinize ulaşmanızı sağlayacak olan bu taşınabilir şarj eğlenceli olduğu kadar tehditkar da! Aynı zamanda aileniz için de alabileceğiniz bu şarj aleti sayesinde sevdiklerinizle olan iletişiminiz hiçbir zaman kesilmeyecektir.

Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Akrilik Duvar Saati

Arkadaşınızla birlikte geçirdiğiniz zamanın değeri hatırlatan ve geleceğin de sizin için yazıldığını anlatan en ilginç hediyelerden. Bir aile olmanın verdiği o huzur ve mutluluk. Klasik yılbaşı hediye paketlerinin yerine çok çok daha uzun süre kullanabileceğiniz ve her baktığınızda birbirinizi düşüneceğiniz akrilik saat, şık tasarımıyla da evinizin başköşesindeki yerini alır. Arkadaşa, eşe ve aile için alınabilecek doğru hediye tercihlerinden birisi olan bu akrilik duvar saatinin üzerine dilediğinizi yazdırabilirsiniz.

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Ahşap Albüm

Yılbaşına girerken sevginizi ifade edeceğiniz sade ama şık bir hediye, sevgilinizin bir kez daha size hayran olmasını sağlar. Fotoğraf albümünün kapağında sadece bir kalp ve ikinizin adı. İçinde de geride bıraktığınız yılda birlikte yaşadığınız en mutlu anları ölümsüzleştiren eşsiz kareler. Üzerinden seneler geçse de kapağı her açtığınızda sevginiz daha da büyür, yıllar daha da anlam kazanır.

Babaya Özel Yeni Yıl Hediyesi Pusula

Kardeşiniz ya da Babanız yeni yıldan yeni hedefler ve yeni umutlar bekliyorsa ona en doğru yolu göstermek sizin göreviniz. Bu bakımdan verebileceğiniz en uygun hediye de ahşap kutudaki pusula olacak. Üzerinde ismini gören babanız için hissedeceği duyguların tarifi yoktur. İyi dilekleriniz ve ahşap kutulu pusula bir araya gelince ilginç yılbaşı hediye fikirlerinden bir ortaya çıkmış oluyor.

Sevdiklerinize Hediye Kişiye Özel Anahtarlık

Yeni yıldan şans dileyen arkadaşlarınıza yılbaşı hediyesi alırken listenin başında zar anahtarlık bulunmalı. Belki de bu anahtarlık sayesinde istediği atılımları yapabilecek gücü hissetmeye başlayacaktır. Özellikle erkeğe hediye olarak değerlendirilebilecek anahtarlığın 6 yüzeyinden birine onun ismini yazdırabilir ve hediyenizi daha da kişiselleştirebilirsiniz. Evinin kapısını her açtığında sizi hatırlayıp gülümseyen bir arkadaşla hayatınız daha renkli geçecektir.

Yılbaşına Özel Hediye Plaket

Kişiye özel plaketler sadece yılbaşının değil; yılın her döneminin en gözde hediyelerinden biridir. Yılbaşı tebrik kartı görünümlü bu plaket ise şimdiye kadar gördüğünüz plaketler içinde en anlamlı ve şık tasarımlısı olabilir. Üstelik içine yazacağınız nota sizin karar verdiğiniz bu plaket çok samimi olmadığınız bir iş arkadaşınızdan; yanında olamadığınız ailenize kadar herkese verilebilecek bir hediye.bu hediyeyi kaçırmayın.

Sevdiklerinize Özel Yeni Yıl Takvimli Mouse Pad

Yılbaşına girerken alınan en klasik hediyelerden biri de takvimlerdir. Sevdikleriniz için farklı bir takvim yaptırmak istiyorsanız alacağınız takvimin üzerine bir arada olduğunuz bir fotoğrafı bastırabilirsiniz. Böylece yılın her günü sevdiklerinizin yüzünü en az bir kez güldürmüş olurken, aynı zamanda herkesin aklına gelecek bir hediyeyi son derece özel hale getirirsiniz.


Yorumlar